Şimdi Ara

doğuştan kalça çıkığı problemi hakkında bilgi verebilecek doktor var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslinda adi Gelişimsel Kalça Displazisidir...
    Benim Ortopedi stajinda proje konumdu ayni zamanda bilgim var ancak henuz doktor olmadigim icin bir sey soylemek istemiyorum pek fazla bunun yerine su sitede ayrintili guzel bilgi bulabilirsiniz,gecmis olsun...

http://www.medicine.ankara.edu.tr/surgical_medical/orthopaedics/turkish/dersler/begekadis.htm
  • DRAK VE DESTROİL TEŞEKKÜRLER EŞİM VE BEN DE BU PAVLİK BANDAJIYLA İYİLEŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ FAKAT 6 AY ÇOK UZUN BİR SÜRE SANIRIM DAHA ERKEN DÜZELMESİ İÇİN BİR MUCİZEYE GEREK VAR BEBEĞİM TABİKİ PEK HOŞLANMADI BU BANDAJDAN ACABA DAHA KISA SÜREDE İYİLEŞME GÖRÜLEMEZ Mİ? ( ASLINA BAKARSANIZ 6 AY DA CERRAHİ OPERASYON OLMADAN İYİLEŞMESİNE DE RAZIYIZ AMA BEBEĞİMİZ AĞLADIĞINDA BUNU BANDAJA YORUYORUZ BU DA PSİKOLOJİK OALRAK BİZİ ZORLUYO BİRDE 1 AYLIK BEBEK İÇİN BANDAJIN GÖRÜNTÜSÜ İNSANI GERÇEKTEN BURKUYO)
  • Dostum umarım bebiş iyidir ve bandaja alışacaktır. Ben her ne kadar şu an mesleğimi yapmasam da 2 yıl doktorluk yaptım. Ve sana D.E.Ü'den tavsiye edebileceğim çok iyi bir kaç hoca ismi verebilirdim ancak hem İstanbul da oluşun hem de artık tedaviye başlanılmış olması dolayısıyla gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu kalça çıkığı olayının iki çeşidi var ancak ileri kalça çıkığı dediğimiz şeyde dahi bu bandajın max 8 hafta tam gün çıkarılmaksızın kullanılmasının yeterli olduğunu biliyordum. Ancak siz tabi ki bundan sonra tedaviyi başlatan doktorun dışında her şeye kulak tıkayın, en doğrusu budur.
    Umarım ve tahmin ederim bebiş size verilen süreden daha da kısa bir sürede düzelecektir.
    Geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 1 Mayıs 2006; 15:55:23 >
  • Valla abi sen goruntuyu moruntuyu bosver sabredin,insallah duzelir,Pavlik bandaji bir aksilik olmazsa ise yarayacaktir...Bebek biraz rahatsiz olabilir cunku bir kac kalca hareketini kisitliyor bandaj(adduksiyon+ekstansiyon)...
    Neyse umarim en kisa zamanda duzelir...Hoscakalin...
  • KEŞKE 8 HAFTA OLSA AMA DEĞİL YANİ DOKTORUN DEDİĞİ VE NETTE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARA BAKARAK SÖLÜYORUM ARTIK SABREDİCEZ.
    Bİ SÜRE KULANIP FARKLI Bİ DOKTORADA CHECK ETTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ TANI VE TEDAVİ ŞEKİLLERİ AYNI MI GİBİLERİNDEN AMA TABİKİ 6 AYDA OLSA BU BANDAJ VERİLDİYSE KULLANILACAKTIR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.