Şimdi Ara

Doğuşoto müdürün insiyatifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce doğuş otodan araç siparişi vermiştik(birinden boşalan araç).Bugün müşteri temsilcisi vekaletname falan olaylarını anlattı.Anlaştığımız fiyattan aracı vermiyor.

57.200'den 55.000'e imzalı kağıt var fakat satış müdürü kızmış böyle birşey yapamazsın diye.Ya beni ikna etmesini yada istifa etmesini istemiş.

Şimdi ben aracı alayım mı?Yoksa kıza yazık diyip almamalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 25 Nisan 2013; 12:37:37 >

• Hangi bayi?
  • Doğrudan satış müdürüyle görüşüp rakamda orta yolu bulmaya çalışın. Size karşı da aynı tutumu sergilerse almaktan vazgeçersiniz.

Yani yerinizde olsam böyle yapardım..
  • Profesyonel bir kurum olduğu ileri sürülen bir yerde bu tip hatalar kurumdan karşılanır. Ne fiyata anlastiysaniz o fiyattan alın. Kıza yazık olmaz normalde toplantı yapıp haftalık bir aracın en düşük ne kadara verileceği kararlaştırılir. O yüzden gecsinler bu ayakları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı ol hiç kimse 1000 TL zarar diye eleman çıkarmaz.. seni yemeye çalışıyorlar... blöf atıyor yani... yersen....

• İmzali kağıt elinizde ve onlara kaporo bıraktıysaniz. Eğer anlaştığınız fiyattan vermeZlerse soZlesmede aksi yazmıyorsa hemen ihtarname çekebilirsiniz.

• aynen seni yemeye çalışıyolar, üstüne git imza attığın fiyattan aracını al. o eleman da işten çıkarılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tamircinin yaptıkları!!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Size hikaye anlatmislar siz de inanmissiniz. Kiz isten falan atilmaz. Rahat olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

İmzali kağıt elinizde ve onlara kaporo bıraktıysaniz. Eğer anlaştığınız fiyattan vermeZlerse soZlesmede aksi yazmıyorsa hemen ihtarname çekebilirsiniz.

Sözleşmede satış fiyatında artış olursa geçersiz olacak ibaresi yer alıyor.Satış fiyatı değişmedi.

quote:

Orijinalden alıntı: thelayka

Akıllı ol hiç kimse 1000 TL zarar diye eleman çıkarmaz.. seni yemeye çalışıyorlar... blöf atıyor yani... yersen....

İyi yalan söylüyorlar o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

aynen seni yemeye çalışıyolar, üstüne git imza attığın fiyattan aracını al. o eleman da işten çıkarılmaz.

Hocam kimsenin ahını almak olmaz ya çıkarılırsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 25 Nisan 2013; 12:55:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: thelayka

Akıllı ol hiç kimse 1000 TL zarar diye eleman çıkarmaz.. seni yemeye çalışıyorlar... blöf atıyor yani... yersen....

İyi yalan söylüyorlar o zaman

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

aynen seni yemeye çalışıyolar, üstüne git imza attığın fiyattan aracını al. o eleman da işten çıkarılmaz.

Hocam kimsenin ahını almak olmaz ya çıkarılırsa?

quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

İmzali kağıt elinizde ve onlara kaporo bıraktıysaniz. Eğer anlaştığınız fiyattan vermeZlerse soZlesmede aksi yazmıyorsa hemen ihtarname çekebilirsiniz.

Sözleşmede satış fiyatında artış olursa geçersiz olacak ibaresi yer alıyor.Satış fiyatı değişmedi.

Bunun sorumlusu siz değilsinizki? Kız kafasına göre fiyat vermeseymiş, bu devirde herkese acırsak yolunmuş tavuğa döneriz.

• git konuşarak hallet orta yolu bul bence, ayrıca millet 500 tl indirim alamıyor GOLF forumunda sen fatality yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bunun sorumlusu siz değilsinizki? Kız kafasına göre fiyat vermeseymiş, bu devirde herkese acırsak yolunmuş tavuğa döneriz.

kız tanıdık, yakın arkadaşımın arkadaşı.Yani sıkıntı olursa bende üzülürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 25 Nisan 2013; 12:57:40 >
  • O zaman müdürü şikayet et... pazarlama elemanını işten çıkarmakla tehdit ediyor diye... twitter kullan....

• Doğuşa mail at gerçekse "böyle elemanını tehtit eden bir kurumla çalışamam vs" de belki müdürün kulağını çekerler

Kız tanıdık yalan söylemiyor diyorsanız git direk müdüre patla almıyorum de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 25 Nisan 2013; 13:01:36 >
  • 100 TL indirim yapmamak için arabayı satmayan Doğuş'tan binlerce insan adına intikam alma şansınız doğmuş. Ben olsam affetmezdim.
  • sosyal medya twitter hükümetler yıkıyor. Doğuş oto müdürü mü daha güçlü sence. böylece MÜDÜRÜn kulağını çekerler. Hem müdür de insanlığı öğrenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelayka -- 25 Nisan 2013; 13:10:15 >
  • Beyler twitterdan doğuş grubu başkanına mı yazacağız?Vw ye mi
  • İyi indirim valla helal sana.
  • Twitter facebook doğuş oto müşteri hakları müşteri şikayet hattı ara. Bence telefon ile şikayet ve twitter Facebook kullan müdür ile konuşma. Adam tehdit ederek ben uzlaşmak istemem demiş.

• Arkadaş vallahi billahi bizim millet saftirik olmuş Aciyorum bazen...

Bi kere Bi mali Bİ fiyattan almişsam, O fiyatta sözleşme imzalamişsam o mal o fiyattan zaten BENİMDİR.. Satmiyorum veremiyorum ayaklarni Geçeceksiniz diyeceksiniz.. Hee yok vermiyorum diyorsa yine Al o arabani garajina sok der veya en yakin avukatlik bürosuna gider davami açarim, Ardima bakmam bile.. Dünyada Trilyonlarca Türkiyede Milyonlarca bayii milyonlarca araç var... Kizin size yakinliğini bilerek Sizden Daha fazla para koparmaya çalişiyolar bu bu kadar basit.. Kizida işten çikarmazlar merak etmeyin.. Çikarirlarsada bu kizin suçu sizin değil kendinizi Suçlu hissedecek bi durum yok ortada bu kadar çit kirildim olmayin Lütfen, Hakkinizi arayin.. Bi fiyattan, Anlaşilan fiyattan Sözleşme imzalamişsiniz SİZİ BAĞLAYAN BİR DURUM yok ortada... Kim hatali ise onun bileti kesilir.. Kiz hataliysa kizin bayii hataliysa bayinin... Nokta..

Ona buna aciya aciya Acinacak hale Düşmeyin Yeter.. Sizi bu şekilde Akillarinca Nazikce Tehdit ediyolar zor duruma düşürdüklerini saniyolar, Sizin kaybedecek bişiyiniz Yok fiyatta anlaşilmiş olmuş bitmiş.. O araç artik sizindir.. Eğer sizde geri adim atarsaniz Size Yaziklar Olsun o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Nisan 2013; 13:22:03 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.