Arkadaşlar Kontrol Mühendisliği Türkiyede İTÜ ve Doğuş Üni.de var.Puanım İTÜ yü yetmediği için bu aralar Doğu Üni-Kontrol Müh.(Tam Burslu) düşünüyorum.Doğuş Üniversitesi ve Kontrol Mühendisliği ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa burada paylaşırlarsa sevinirim.Özellikle Doğuş Üniversitesinin eğitimi benim kafamı çok kuşkulandırıyor.
Ap! bunu bende merak ediyorum.
Kontrol müh. bölümü iyidir ama Doğuş üni. için aynı şeyleri pek söyleyemem
Kadıköyde dersane binası gibidir Doğuş holdingle bir alakaları yoktur. Eğitimi için de vasatın üstü deniliyor. Zaten 5 tam burslu alıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: wm_xfreex
Kontrol müh. bölümü iyidir ama Doğuş üni. için aynı şeyleri pek söyleyemem
Kadıköyde dersane binası gibidir Doğuş holdingle bir alakaları yoktur. Eğitimi için de vasatın üstü deniliyor. Zaten 5 tam burslu alıyor.
Deniliyor ediliyor laflarıyla ilerlemek yerine, açıp sitesinden bilgi edinmen daha güvenilir bilgi verir.
Arkadaşın sorusuna gelince, Kontrol Mühendisliği akademik kadrosunu bilmiyorum tam ama, mühendislikte genel kadromuz İTÜ YTÜ Boğaziçi Yeditepe Gibi Okulların Hocalarından veriliyor.
Abidik gubidik bölümleri bilmem ama Mühendislik, özellikle Endüstri ve Makine de kadrosunu sağlam tutuyor.
Doğuşta okuyorum ve şimdiye kadar çok iyi prof. lardan aldım derslerimi.
Endüstri Mühendisliğine Giriş PROF.DR. ATAÇ SOYSAL İTÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II PROF.DR.TÜLAY ÂLİM BARAN YEDİTEPE Algoritmalar ve Bilg. Programlamaya Giriş PROF.DR.MURAT TUNÇ YEDİTEPE Lineer Cebir PROF.DR.FETHİ ÇALLIALP İTÜ Mühendislik İstatistiği I PROF.DR.SUAT KÜÇÜKÇİFTÇİ İTÜ Kimya NERGİZ AKSU YTÜ vs vs...
Bu demek değilki iyi bir üniversite, ama bir yer seçerken bu araştırmaları yapın. Akademik kadrolar sitelerinde yazar çoğu zaman zaten.