Şimdi Ara

Doguda TIP okunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu donem olaylari vs vs. Erzurum kars erzincan van gibi yerlere tIp icin gidilir mi sizce fayda ve zararlari ne olur.1 sene daha denenmeli mi?

KONU EDITI : Gencler zaten 17 senedir Erzurum da bulunmaktayim. Bu konuyu diger bolgelerdeki insanlarin bakis acisini ogrenmek icin actim.

Bana sorarsaniz elbette okunur lan.

Gelen olursa bi pm atsin bi cayimi icsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR uLuBey -- 31 Mart 2016; 18:11:16 >

• kürtçe bir dil değildir , %96 sı yabancı kelimelerden toplama bir kelime topluluğunu dil olarak tanımlayamazsınız , konuştuğunuz kelimelerin dil olmadığını kabul edin he hala dil olarak kabul edecekseniz de o sizin yanlışınız.

ırkınız veya ne dediğiniz beni alakadar etmez herkes özgür bu ülkede ben kendi yetiştiğim kültürümden çok farklı

ayrıca sen istanbula geldiğinde önünü kesip ırkını hangi partiyi soruyolarsa haklısın çünkü aynı şeyin en dibini ben diyarbakırın merkezinde yaşadım . önümü keserek hangi parti veya hangi ırktan olduğumu sormalarını sen sanırım destekliyorsun çünkü doğu böyle bir ortam. ha sizin bide namus diyerek genç kızları 50 yaşındaki adamlara vermeniz veya öldürmenizi söylememe gerek yok cnalı şahit oldum çünkü. yerel halkın ne derece geri kafalı olduğunu söyleemk istedim

batıdaki bir insanın doğuda yaşaması kesinlikle tehlikeli ve yanlış . ayka uydurması cok zor.

buda benim görüşüm ister saygı duyun ister dıuymayın iyi çalışmalar.
  • Kars diger dogu illeri gibi degildir.Halkin cogu terekeme yani Türktur Turkce konusulur olaylar kolay kolay cikmaz.Erzurumda arkadasim okuyor ingilizce tıp.
  • Erzurum ve erzincan milliyetçidir.Ülkücü fazladır.Orada adamın götünden şırıngayla kan alırlar.Oralar rahattır.
  • Soğuktan etkilenmiyorsan yaşarsın
  • Erzurum - 30 dereceyi rahat görür
    Soğuk adamın beyninden geçiyor resmen
    Deniz kenarından gideceksen şok geçirebilirsin

Not: herkez çok iyi Türkçe konuşmak zorunda değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wallens

Erzurum - 30 dereceyi rahat görür

Herkes*
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

quote:

Orijinalden alıntı: Wallens

Erzurum - 30 dereceyi rahat görür

Herkes*

Alıntıları Göster
    amacın tıp okumaksa bence sıkıntı olmaz ama erzurum kars gibi yerler çok soğuk genel olarak orada okuyanlar en çok bundan şikayetçiler

• Marmara tıp bile bana doğu geliyor :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErmanSin37

amacın tıp okumaksa bence sıkıntı olmaz ama erzurum kars gibi yerler çok soğuk genel olarak orada okuyanlar en çok bundan şikayetçiler

Alıntıları Göster
    tıp veya hangi bölüm olunursa okunur sıkıntı olmazda çok soğuktur.
  • Memleketimden insan manzaraları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 31 Mart 2016; 15:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35000

Memleketimden insan manzaraları
    Dostum tamam çok aykırı bölgelere,fazlasıyla sorun teşkil edecek, lafım yok ama sonuçta kars, erzurum da vatanımız lan niye bu kadar ön yargılı gittiniz anlamadım.Sanki istanbul da felan sıkıntılı yer yok mu elbetteki var .Ya da anadolu şehirlerin de yok mu elbetteki var.

Özet:Okunur
  • quote:

Şinasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanlakop

quote:

Şinasi

Organik fizik gibi bir şey oldu bu
  • idealist biriysen illa tıp diyosan ve 1 sene kaybetmek istemiyosan okunur..

ama yok, parama bakarım ben diyosan mühendislik yaz ya da kal bi sene daha..
  • Su an Erzurumlu biri olarak soyliyim tipta okuyan tanıdıklarımda var ayrica.
    Erzurum doguda olmasina ragmen kirsal kesimler haric pkk falan ben duymadim cunku ciddi bir ulkucu yapilanma var ayrica memleket soguk ama insanlari GENEL olarak sicaktir 1 yil daha kalip bu sıkıntılari cekmekten ziyade Erzurum iyi bir tercih olabilir bu arada insanlarin siveleri farkli olabilir ki bu gayet doğaldır.
    Universitenin Erzurum uzerinde ekonomi olsun cesitli faaliyetler olsun onemli bir etkisi var dolayısıyla ogrencide onemli oluyor. Umarim alacagin karar hakkindan hayirlisi olur...
  • Erzurumda okunur tabi de erzurumun puanı zonguldaktan yüksek ingilizcesi düşük sıralama 15.000 i geçerse adıyamanı yazarsın kars ve van var son iki sırada istemiyosan mezuna kalırsın
  • hahahahshhshajahshhshsjakxbbxjs

basibuyuk cidden fenaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Marmara tıp bile bana doğu geliyor :((

edirnedesin o zaman
  • Ahahah trakya tıpın puanı da fena değil bea. :D
  • hasan2144 kullanıcısına yanıt
    kürtçe bir dil değildir , %96 sı yabancı kelimelerden toplama bir kelime topluluğunu dil olarak tanımlayamazsınız , konuştuğunuz kelimelerin dil olmadığını kabul edin he hala dil olarak kabul edecekseniz de o sizin yanlışınız.

ırkınız veya ne dediğiniz beni alakadar etmez herkes özgür bu ülkede ben kendi yetiştiğim kültürümden çok farklı

ayrıca sen istanbula geldiğinde önünü kesip ırkını hangi partiyi soruyolarsa haklısın çünkü aynı şeyin en dibini ben diyarbakırın merkezinde yaşadım . önümü keserek hangi parti veya hangi ırktan olduğumu sormalarını sen sanırım destekliyorsun çünkü doğu böyle bir ortam. ha sizin bide namus diyerek genç kızları 50 yaşındaki adamlara vermeniz veya öldürmenizi söylememe gerek yok cnalı şahit oldum çünkü. yerel halkın ne derece geri kafalı olduğunu söyleemk istedim

batıdaki bir insanın doğuda yaşaması kesinlikle tehlikeli ve yanlış . ayka uydurması cok zor.

buda benim görüşüm ister saygı duyun ister dıuymayın iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youlost038 -- 31 Mart 2016; 17:15:52 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.