< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR uLuBey -- 31 Mart 2016; 18:11:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR uLuBey -- 31 Mart 2016; 18:11:16 > |
kürtçe bir dil değildir , %96 sı yabancı kelimelerden toplama bir kelime topluluğunu dil olarak tanımlayamazsınız , konuştuğunuz kelimelerin dil olmadığını kabul edin he hala dil olarak kabul edecekseniz de o sizin yanlışınız.
ırkınız veya ne dediğiniz beni alakadar etmez herkes özgür bu ülkede ben kendi yetiştiğim kültürümden çok farklı ayrıca sen istanbula geldiğinde önünü kesip ırkını hangi partiyi soruyolarsa haklısın çünkü aynı şeyin en dibini ben diyarbakırın merkezinde yaşadım . önümü keserek hangi parti veya hangi ırktan olduğumu sormalarını sen sanırım destekliyorsun çünkü doğu böyle bir ortam. ha sizin bide namus diyerek genç kızları 50 yaşındaki adamlara vermeniz veya öldürmenizi söylememe gerek yok cnalı şahit oldum çünkü. yerel halkın ne derece geri kafalı olduğunu söyleemk istedim batıdaki bir insanın doğuda yaşaması kesinlikle tehlikeli ve yanlış . ayka uydurması cok zor. buda benim görüşüm ister saygı duyun ister dıuymayın iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 31 Mart 2016; 15:21:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youlost038 -- 31 Mart 2016; 17:15:52 > |