Şimdi Ara

Doğu'da küpe takmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birader takma sen de. takınca ne oluyor? gereksiz işlerle uğraşmayın.

• Ben olsam inadina rahatsiz olsunlar diye takardım kime ne isteyen istedigini giyer istedigini takar insanlara göre yaşamayi bırakın zaten dış görünüşü yargilayanlar cahil cühela cevre baskisiyla yetişen tipler onlara göre yaşamak zorunda değilsiniz.Hatta ben sizin yerinizde olsam kavga olursa o elemani polise sikayet ederdim en azindan yaptiğinin yanliş birşey olduğunu öyle bir dünya olmadiğini görmüş olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliemre34

Ben olsam inadina rahatsiz olsunlar diye takardım kime ne isteyen istedigini giyer istedigini takar insanlara göre yaşamayi bırakın zaten dış görünüşü yargilayanlar cahil cühela cevre baskisiyla yetişen tipler onlara göre yaşamak zorunda değilsiniz.Hatta ben sizin yerinizde olsam kavga olursa o elemani polise sikayet ederdim en azindan yaptiğinin yanliş birşey olduğunu öyle bir dünya olmadiğini görmüş olurdu

sana höt deseler 100 km hızla koşmaya başlarsın.

• cevap yazan herkese teşekkür ederim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 17 Şubat 2021; 11:7:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam yerini bulmuşsun en yobaz yer

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    vay be
  • Arnavut zühtü kullanıcısına yanıt
    o kadar mı vahim durum İzmir'den gidicem bir de :(
  • Erzurum'a hiç gitmedim ama doğu şehirlerinin en gelişmiş yerleri üniversite çevresi olur. Dolayısıyla düz mantıkla şunu soyleyebilirim; üniversite lokasyonundan uzaklaştıkça sıkıntı yaşama ihtimalin artar, üniversite civarı daha rahat olur.

Kaldı ki tanıdığım Erzurumlu tanıdıklarımdan yola çıkarak Erzurum'un diğer doğu şehirlerinden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Erzurum insanı bir şırnak-Van-Bitlis-Muş-kars insanı gibi değildir. Milliyetçi insanlardır ve bir Türk olarak en rahat edecegin doğu şehri olur muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

sana höt deseler 100 km hızla koşmaya başlarsın.

Alıntıları Göster

Kendinden örnek gosterme 

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam görüşlerin için
  • Sana ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Sana ne la

forumda konu açıyorsan herkes yorum atar fikrini belirtir

sanane-banane ise konu açmasın

• Hocam bol pantolon giymeyin kaçmanız kolay olsun yakalınarsanız artık zevk almaya bakıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Şubat 2021; 12:44:46 >
  • Tak nolcak dogulular genelde multecidir yuzde 80 i
  • hocam zaten hazırlıkları çoktan yaptım kaçmak için ,d
  • trabzon'un küçük ilçelerinden birinde piercing taktım sıkıntı çekmedim. tabi bakanlar oluyor o kadarı normal. öğrencilerin yaşadığı yerde zaten hiç sıkıntı çekmezsin oranın halkı neler görmüş oluyor.

• [Eren] kullanıcısına yanıt
    anladım hocam vallaha takmaya karar verdim bizim üst dönemden birine de sordum sıkıntı olmuyormuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.