Şimdi Ara

doğu avrupa dillerinden hangisini öğrenmem iyi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sırpça romence makedonca macarca moldovca vs bunlarçok ilgimi çekiyor
    hangisini öğrenmem bana fayda sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 15 Kasım 2011; 22:21:35 >

• ekonomilerine bakarsak rumence. hem orada Türk firmaları çok fazla. Nüfuslara bakarsak Sırplar 7 milyon civarı Macaristan 10 milyon Moldovya 4 milyon Makedonya 2 milyon. Ama Romanya 22 milyon. Hem romenceyi öğrenirsen Moldovcayıda sökmüş gibi bişey olursun. Birbirine yakın diller. Ama ben yinede öncelikli olarak Rusçayı düşünmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

ekonomilerine bakarsak rumence. hem orada Türk firmaları çok fazla. Nüfuslara bakarsak Sırplar 7 milyon civarı Macaristan 10 milyon Moldovya 4 milyon Makedonya 2 milyon. Ama Romanya 22 milyon. Hem romenceyi öğrenirsen Moldovcayıda sökmüş gibi bişey olursun. Birbirine yakın diller. Ama ben yinede öncelikli olarak Rusçayı düşünmeni öneririm.

slav dillerinin konuşma tarzları çok hoşuma gidiyor
    teşekkürler
  • Bir sır atasözü sırpça konuş bütün dünya anlasın demiş. sırpça tüm balkan ülkelerindeki dillere en yakın olanları. ortada bir dil. Ben de bu dili öğrenmeye başlayacağım yakında.
    Macarcayı hiç tavsiye etmem. Çok zor ve hiçbir dil ile zaten yakınlığı yok tamamen uzaydan inme gibi.. zaten macarca bir işine yaramaz he bir de telaffuzları çok kaba.
  • eğer rusça öğrenirsen ; bulgarca makedonca lehçe (polonya), rumence slovakca, ukraynaca, gibi slav dillerini öğrenmen kolay olur ;)
  • sırpça için güzel bir kaynak buldum :http://www.serbianschool.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.