Şimdi Ara

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / ANA KONU (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.574
Cevap
52
Favori
195.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz okulu parasını hel halükarda okula yatırıyorsun. Ben hiç bu parayı almadan ders geçiren bir üniversite duymadım. Girne Amerikan gibi paracı bir üniversitenin bunu yapması şaşırttı. Arkadaşın yapıyor mu, iyice araştırmış mı ? yoksa duyum mu ? Çünkü ben hala sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Yaz okulu parasını hel halükarda okula yatırıyorsun. Ben hiç bu parayı almadan ders geçiren bir üniversite duymadım. Girne Amerikan gibi paracı bir üniversitenin bunu yapması şaşırttı. Arkadaşın yapıyor mu, iyice araştırmış mı ? yoksa duyum mu ? Çünkü ben hala sanmıyorum

Samimi arkadaşım yapıyor 200küsür veriyorum dedi onun yalancısıyım ben. bu arada Kredi başı 400tl olur mu ya harbi soyguna dönmeye başladı bu iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Skayn
    hocam,ben daü'yü kesin yazıcamda aklıma takılan bi konu var psikolojide hazırlıkta ingilizceyi öğrenirmiyim yeteri kadar ilgileniyorlarmı bende çalışıcam tabi,,bide siz daüde pdr mi önerirsiniz psikolojimi? Ben asker çocuğuyum ondan yararlanıcamda daü'nün yakınlarında orduevi falan kalacak yer varmı asker çocukları için..

• quote:

Orijinalden alıntı: MENTALİTA ULTRAS

quote:

Yaz okulu parasını hel halükarda okula yatırıyorsun. Ben hiç bu parayı almadan ders geçiren bir üniversite duymadım. Girne Amerikan gibi paracı bir üniversitenin bunu yapması şaşırttı. Arkadaşın yapıyor mu, iyice araştırmış mı ? yoksa duyum mu ? Çünkü ben hala sanmıyorum

Samimi arkadaşım yapıyor 200küsür veriyorum dedi onun yalancısıyım ben. bu arada Kredi başı 400tl olur mu ya harbi soyguna dönmeye başladı bu iş

Benim bildiğim bizim üniversitede dışardan yaz okulu almak istenirse şöyle bir şey var.

Kaç ders alacaksan onun ücretini bizim okula ödüyorsun. Dışardan hangi üniversitede yaptıysan ve ne kadar tuttu ise orayada ödüyorsun.

Daha sonra dışarda yaptığın üniversiteye yatırdığın ücretin makbuzunu bizim okula bildiriyorsun. Bizim okul da sana ödeme yapıyor.

Bu arada geçtiğin dersler muaf sayılıyor ve ortalamayı etkilemiyor. Başka üniversiteden ders alırsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı daüde yapmak ozaman

• Psikolojinin ataması yok. Özelde psikoloji bir tık önde. Sen nerede çalışmak istiyorsan ona göre tercih yapabilirsin. Ben Psikoloji okudum PDR ye geçiş yaptım işimin başındayım çok şükür. Bu karar senin.

Asker çocukları için ordu evi yurt vardı ama kapattılar. Tekrar açıldı mı hala okuyanlar bilgi verirse daha iyi olur.

Hazırlıkta İngilizceyi tamamen öğrenemezsin tabi. Ama biri bişey anlattığında anlayabilecek kıvama gelirsin. Hazırlık bittiğinde altyapıdan profesyonel ilk maçına çıkan oyuncu gibi olursun yani. Kendini geliştirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 14 Temmuz 2015; 12:51:29 >
  • %50 burslu bir bölümü ilk sıraya yazarsak tercih bursuda veriliyor mu? Yoksa sadece ücretli bölümler için mi geçerli bu tercih bursu.
  • Kıbrısta hat işi ne olacak . Burdaki hattimiz ölüyormu haliyle paketler vs varmış heralde ??

• @IV.Murat İki burs birleştirilemiyor birisi geçerli oluyor.

@berker051 Orada yeni hat alacaksın en son sınırsız konuşma 5 tlydi

Bu arada arkadaşlar gelen kutum doldu taştı hemen özel mesaja yönelmeyin lütfen konu üzerinden sorun sorularınızı.
  • quote:

@IV.Murat İki burs birleştirilemiyor birisi geçerli oluyor.

Bu arada arkadaşlar gelen kutum doldu taştı hemen özel mesaja yönelmeyin lütfen konu üzerinden sorun sorularınızı.

kıbrıs içi 5 tl sanırsam . türiyeyi nasıl halledeceğiz
  • Türkçe pdr de ilk sene birkaç dersten geçemezsek yaz okuluna kalmak zorunda mı kalıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: berker051

quote:

@IV.Murat İki burs birleştirilemiyor birisi geçerli oluyor.

kıbrıs içi 5 tl sanırsam . türiyeyi nasıl halledeceğiz

40 tl'ye faturalı mega paket var kktcell'in
    3 gb net, 1000 sms her yone 100 dk her yöne türkiye dahil, gnctrkcll'lilerle ücretsiz görüsüyorsun zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1212121212 1 kullanıcısına yanıt
    Yaz okuluna kalıp, kalmamak sana kalır. Lakin kalmazsan dönemin uzar.
  • madem yeni gelecek çok arkadaş var. turkcelle, telsim(vodafone) para kaptırmayın çok fazla. size KONUŞMANIZ için güzel bir yol göstereyim.

artık malumunuz hepimiz de akıllı telefon var. bunun nimetinden de faydalanalım.

arkadaşlar, telekutu diye bir olay var. sabit hat, gsm hangisini ararsanız arayın dakikası 6.5 kuruş. asıl olay şimdi türkiyede yaşayan kişinin her yöne dakikası var ise sizi aradıklarında da her yöne dakikalarından düşüyor.

bunu nasıl yapacağız sırayla anlatayım size;

1-www.telekutu.com sitesine girip destek ten iletişim numaralarını bulabilirsiniz. veya +90 (212) 230 0 987 bu numarayı arayın ve ÜCRETSİZ 0850 ile başlayan hattınızı alın. (kimlik fotokopisi istiyorlar, sebebi de türk vatandaşı olduğunuzu kanıtlamak için btk ya yollamaları..)
    DİKKAT= adresinizi kktc den verin ki vergi ödemeyin.

2-üyeliğinizi aldıktan sonra e-postanıza kullanıcı adı ve bilgileriniz gelecek. bu bilgleri güzel bir yerde saklayın. SAKIN SİLMEYİN

3-anroid kullananlar ücretsiz olan IPHYTTER programının APK sını indirsinler. iphone kullananlar ücretli program satın almak zorunda. e-mail de belirtilen programı indirebilirler ya da daha uygun fiyatlı da indirebilirler.

4-kendim android kullandığım için İPHYTTER programını kullanıyorum. bunda anlatayım.

4.1-programın apk'sınıhttp://appxv.com/list/1_1.html buradan arama yaparak bulabilirsiniz.
    4.2-programı yükleyin
    4.3-programı açın ve add account a tıklayın. daha sonra size e-posta ile gönderilen bilgileri
    4.3.1-account name = Telekutu
    4.3.2-username = 0850 ile başlayan telefon numarası
    4.3.3-password = size verilen şifre
    4.3.4-domain = ip adresi
    bunları kayıt edin. iphytter ile işimiz bitti.

şimdi nasıl kullacağım
    ödemeler; 30-40-70-80-150-300 şeklinde. 30-40 yükleyenler 3 ay aktif 3 ay pasif olarak kullanıyolar fakat karşı taraftan aranabilirsiniz. karşı tarafın her yöne dakikalarından düşer.
    geri kalanlar için 6 ay aktif 3 ay pasif kullanabilirler.

bu süreler dolduğu zaman size mail olarak hattınızın silineceği bilgisi gelir.

NOT: UYGULAMAYI KULLANMAK İÇİN SADECE SİZDE İNTERNET BAĞLANTISI OLMASI YETERLİ. KARŞI TARAFTA OLMASINA GEREK YOK.

umarım açıklayacı olmuştur. umarım yardımcı olmuşumdur.

bu uygulamayı yaptığımdan beri turkcelle ödediğim en fazla fatura 25 tl (kullandığım paket 20tl),

• Kusura bakmayın yeri değil ama bugün tercihlerin son günü ve Doğu akdenizi tercih listeme ekledim Ama Yakın doğuyuda yazmak istiyorum sizce nasıldır önerirmisiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: berker051

Kusura bakmayın yeri değil ama bugün tercihlerin son günü ve Doğu akdenizi tercih listeme ekledim Ama Yakın doğuyuda yazmak istiyorum sizce nasıldır önerirmisiniz ??

Yakın Doğu ile ilgili burada bir mesaj paylaşmıştım.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107600848
  • yakın doğudan uzak durun bence forumu iyi araştırın
  • Ben daü ingilizce psikoloji mi pdr mi çok kararsız kalıp özelde çalışmak istediğim için vede öğretmen olmak istemediğim için ing. Psikoloji yazdım lisede hazırlık okudum gramer hariç konuşabilirim anlaşabilirim akademik konuşmalar hariç çünkü terimleri bilmek önemli sizce kariyer açısından iyi bir seçim olur mu @Skayn

• Psikoloji hayırlı olsun
  • quote:

Psikoloji hayırlı olsun

@Skayn Bana Daü'de psikoloji türkçe gelmiyor ingilizcede istemiyorum pdr türkçe yazdım fakat pdr tr'den önce girne amerikan üniversitesi psikoloji yazdım onun gelme ihtimali yüksek ama çok kararsızın gaü hakkında olumsuz yazılar var bir sürü siz ne tavsiye edersiniz ona göre gaü'yü silicem tercihlerden daü pdr'ye gidicem bide pdr bitirince psikolog olmak için yapılan yüksek lisans ne kadar sürüyor ve zor mu?

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.