Şimdi Ara

Doğtaş mobilyadan mobilya alma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Doğtaş mobilyadan mobilya aldım ve bu konuda çok mağdurum. Ben böyle sahtekar bir firma görmedim fantastik oturma grubu aldım üzerinde düğmeler olan bir ürün ve aldığım günden beri (4 ay oldu) düğmeleri kopuyor. evime 3 defa servis geldi şimdi 4. defa gelecekler. Bende ürün değişimi yada para iadesi istedim bana bu koltukların kul yapısı olduğunu söylediler :) şaka gibi değilmi ben uzaylılar yada ilahi bir güç tarafından yapıldığını zannediyordum yanılmışım :) Neyse dövüş kavga bir kaç yeri aradıktan sonra talebimi aldılar hatta telefondaki bayan 3 defa servis gelmiş 4. defa istekte bulunmuşsunuz dedi burası çok önemli daha sonra talebimle ilgili az önce telefon aldım ve talebimi gerçekleştiremeyeceklerini bildirdiler ve evime 2 defa servis geldiğini bunun gayet normal olduğunu söylediler. 3 dü 2'ye düşürdüler nasıl oldu anlamadım. Servisten kağıt istiyorum vermiyor. Biz mahkemeye iletriz diyor tam bir sahtekarlık siz siz olun bu firmadan uzak durun. Şimdi ben mahkemeye verdiğimde bu servisin doğru beyanda bulunacağına nasıl güvenebilirim. Telefondaki bayan zaten düğmeler kopabilir normal dedi koltuk kasasında çatlama kırılma olmadığı sürece normalmiş sanırım kasa kullar tarafından yapılmıyor. Siz siz olun bu frmadan uzak durun. Bir ürün alırken dikkat edilecek en önemli unsur satış sonrası hizmet ve dürüstlüktür ve malesef doğtaş mobilya bu konuda hiç dürüst değil.

• Koltuğun üstünde ne yapıyorsun hocam.?Oturmaklık mı aldınız?Yoksa...
  • quote:

koltuk kasasında çatlama kırılma olmadığı sürece normalmiş sanırım kasa kullar tarafından yapılmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLebenAutoss

Koltuğun üstünde ne yapıyorsun hocam.?Oturmaklık mı aldınız?Yoksa...

Hocam vallahi sadece oturmalık kullanıyoruz :) Bir onu sormadıkları kaldı :) Bende diyorum arkadaş nasıl oturacağız koltuğa nizami oturup tekrar nizami kalkmamız mı gerekiyor robot gibi. Madem öyle yanında bir kullanım kulavuzu verseydiniz AMK :)

• quote:

Orijinalden alıntı: myd33

quote:

Orijinalden alıntı: WirLebenAutoss

Koltuğun üstünde ne yapıyorsun hocam.?Oturmaklık mı aldınız?Yoksa...

Hocam vallahi sadece oturmalık kullanıyoruz :) Bir onu sormadıkları kaldı :) Bende diyorum arkadaş nasıl oturacağız koltuğa nizami oturup tekrar nizami kalkmamız mı gerekiyor robot gibi. Madem öyle yanında bir kullanım kulavuzu verseydiniz AMK :)

Geçen sene değil ondan önceki sene bende 2 tana 3'lü koltuk/çekyat aldım altında da eşya koymaya yerleri var.Salla et ver o koltuğu gel ben sana vereyim ikisinide.Yurtdışında kalıcı yaşayacağım için dağıtıyorum elimdekileri.2 side tertemiz zaten kullanılmayan odalara koymuştum yani 0 kokusu üstünde + her ikisinin 2 şer çift yastıkları var.İlgilenirsen pm at.Parada istemiyorum.

• kesinlikle katılıyorum.ben şahsen Ümraniyedeki Modoko sitesinde El Emek mobilya dan mutfak ve banyo dolaplarımı yaptırdım. gerçekten çok kaliteli ve güzel oldu. şimdi web sitelerini de gördüm oradan da ulaşılabiliyor. hemen ilgileniyorlar. hızlı, güvenilir ve çoook kaliteli. Zeki Bey çok yardımcı oldu sağolsun. adresi dewww.mobilyaevim.com , ihitiyacı olan olursa diye paylaşayım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bellona Mobilya Rezilliği
    6 yıl önce açıldı
    Bellona, istikbal vs.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.