oyun f2p olduğundan beri doğru düzgün oynayamaz oldum bütün serverlarda kendi içinde premium olayı var engineerler 2 3 tane sentry kuruyor sniperlar ölmüyorlar spylar havalarda uçuyorlar demomanlar sürekli kritik atıyorlar. bi kaç düzgün server önerin. bazı türk serverları var ancak onlarda hep 1 2 haritada dönüp duruyorlar
not: lotus clan a girersen serverların germany, france, united kingdom olmasına dikkat et. bunlarda ping az olur. ukcs nin hepsi united kingdom zaten istediğine girebilirsin
bu serverlarda premium vs hiçbir mod yok. herkes hakkıyla oynuyor
not: lotus clan a girersen serverların germany, france, united kingdom olmasına dikkat et. bunlarda ping az olur. ukcs nin hepsi united kingdom zaten istediğine girebilirsin
bu serverlarda premium vs hiçbir mod yok. herkes hakkıyla oynuyor
skial da olabilir knk. ama pingi ne olur bilmem benim ping 900 e bile vuruyor
TurkOGP ve Xkafe var onlara gir hatta TurkOGP'ın funboxları var hep oradayım :)
quote:
Orijinalden alıntı: faati-puskevit
TurkOGP ve Xkafe var onlara gir hatta TurkOGP'ın funboxları var hep oradayım :)
seni buradada gördük
tanıyorum seni serverden
karar verdim bu oynu bırakıyorum arkadaş yok. içinde şerefsiz bulunmayan server kalmamış
bırak bir sey kaybetmezsin.zaten bu oyunu zevkine oynayan yok.herkes domine etme ve item yapma derdinde.yok neymis bill's hat yok eardbuds.sacma sapan isler.valve'yi de kutluyorum kekliklerden iyi para kazanıyor.baska oyunlara yönel.
bırak bir sey kaybetmezsin.zaten bu oyunu zevkine oynayan yok.herkes domine etme ve item yapma derdinde.yok neymis bill's hat yok eardbuds.sacma sapan isler.valve'yi de kutluyorum kekliklerden iyi para kazanıyor.baska oyunlara yönel.
kesinlikle haklısın +1649328409
ben oyunun menusundeki serverlara giriyorum arada bir giriyorum onerdiğiniz serverlara bakmak isterim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme