Şimdi Ara

Dogmayan çocuğa reklam filmi cektirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 19 Aralık 2019; 20:14:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası yeni doğmuş bebeklerine instagram hesabı açan ebeveynleri gördükten sonra bu tür görüntüler onların yanında normal kalmaya başladı. Bir ara evlat sahibi olacak çiftler için zorunlu kurs felan getirilecekti umarım bir an önce hayata geçirilir şimdi ki çiftler gerçekten normal değil.

• Ne kadar saçma işler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok ilginc, bayan boyle birsey yapmak istemis eside hayir dememis heralde, bana asiri gereksiz geldi, kendi kendime "neden?" diye sordum ama kendilerince mantikli bir aciklamasi vardir sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Açıkçası yeni doğmuş bebeklerine instagram hesabı açan ebeveynleri gördükten sonra bu tür görüntüler onların yanında normal kalmaya başladı. Bir ara evlat sahibi olacak çiftler için zorunlu kurs felan getirilecekti umarım bir an önce hayata geçirilir şimdi ki çiftler gerçekten normal değil.
    Aynen. Cay bardagina dantel orenler var bunlar genelde tek kitap okumamyip kendini gelistirmeyen tipler. Cocuklarina ne verebilir ki bunlar bence cocuk sahibi olacaklar ciddi anlamda egitime tabi tutulmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 19 Aralık 2019; 23:6:19 >
  • Biri bana sunu anlatsin, neden damatlar hep sakalli makalli gelinler hep modern(!) kapali Bu videoya pek rezalet demiyorum ne de olsa ihlamur koskunde cekilmemis, kilolarca altin yok ellerde kollarda, luksten uzak alisila gelen... Bide superbaba muzigi koymuslar, hafifletici neden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harbi gerilim korku filmi lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Cok ilginc, bayan boyle birsey yapmak istemis eside hayir dememis heralde, bana asiri gereksiz geldi, kendi kendime "neden?" diye sordum ama kendilerince mantikli bir aciklamasi vardir sanirim.
    Gösteriş beğenilmek bende yaşıyorum buradayım demek e işte gerici kafanın ürünü ne diyelim.Ha seküler kesimde vardı neyse deniyorduda artık muhafazakar kesiminde buraya kayması işlerin ne kadar saptığının ve aile yapısının ne kadar bozulduğunun göstergesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Biri bana sunu anlatsin, neden damatlar hep sakalli makalli gelinler hep modern(!) kapali Bu videoya pek rezalet demiyorum ne de olsa ihlamur koskunde cekilmemis, kilolarca altin yok ellerde kollarda, luksten uzak alisila gelen... Bide superbaba muzigi koymuslar, hafifletici neden.
    Dogmayan çocuğa reklam filmi cektirmek

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Alıntıları Göster
    Hah iste tam anlatmaya calistigim abeci mutevazilik bu! Yani toplumu infiale goturecek bir abarti yok. Kendi caplarinda iticilik soz konusu o kadar

• O değil buna ne demeli içerim filan hiç yakışıyor mu.

Heleki düğünde şu parça pes.

Allahım Nasip Etmetwitter
    Allahım Nasip Etme
    https://twitter.com/nasipetme/status/1207672757200265216

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Aralık 2019; 23:42:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.