Şimdi Ara

Dogecoin (DOGE) Coinbase Pro’da listelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dogecoin (DOGE) Coinbase Pro’da listelendi



    ABD’nin en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase Pro, son zamanların çok ses getiren “meme” kripto parası Dogecoin’i listeleyeceğini duyurdu.



    Kripto para borsası Twitter üzerinden yaptığı duyuruda, şu açıklamalarda bulundu:



    “Bugünden itibaren, ticaretin desteklendiği bölgelerde DOGE artık kullanılabilir. Yatırımcılar şu an için emir veremeyecek ve hiçbir emir oluşturulamayacak. Likidite koşulları karşılandığında, işlemler 3 Haziran Perşembe günü başlayacak.”



    Ayrıca Bkz.Bitcoin hakkındaki tahminleri tutan analist, düşüş trendinin bitişi için tarih verdi



    Esasında Dogecoin’in listelenmesi bekleniyordu, borsanın CEO’su Brian Armstrong, iki hafta önce Dogecoin’in yaklaşık altı ila sekiz hafta içinde Coinbase’de listelenebileceğini aktarmıştı. Fakat Dogecoin, beklenenden daha erken erken yatırımcıları ile buluştu. Dogecoin çılgınlığı son dönemde biraz durulsa da artık Dogecoin belli başlı tüm kripto para borsalarında işlem görebiliyor. Bu son gelişme ile birlikte yatırımcılar hızlı tepki vermişe benziyor, şayet 0,32 dolar seviyesinde seyreden DOGE, haberden sonra 0,44 dolar seviyelerini gördü. 



    Haberi hazırladığımız sıralarda Dogecoin (DOGE), CoinMarketCap verilerine göre 0,42 dolardan işlem görüyor. Dogecoin’in hacmine göre en büyük altıncı kripto para olduğunu da belirtelim.









  • Listelenene kadar trend .. listelenmeden önce sat kaç taktigine darbe gecikmedi. coinbase de erken listeleyerek fırsatçıların işini bozdular sanki 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşüşten en az etkilenen derken? 6.000'den 2.000'e düşmüş?

    Dogecoin (DOGE) Coinbase Pro’da listelendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 3 Haziran 2021; 9:55:35 >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt
    En son doge day diye etkinlik yaptılar, doge doğum gününde 1 usd olacak dediler, beklenti yarattılar. Herkes öncesinden abandı, doge coin, doğum gününde yükseleceği yerde birden dibe doğru çakıldı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sırada tesla nın doge ile satın alnabilmesi var, spacex var. Yoksa artık ayrışmadan btc ile paralel gidecektir. İki günde % 30 primlendi bu gelişme ile.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.