Şimdi Ara

Doğduğumuzda Yaşımız Sıfırlanıyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 9 ay sonra doğduğumuzu düşünürsek doğduktan 3 ay sonra 1 yaşına girmemiz gerekmez mi ? Yoksa doğduktan 1 yıl sonra mı 1 yaşında sayılırız ? 0 yaşında mı doğarız,9 aylık mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 24 Mayıs 2013; 15:12:13 >

• gerekmez .
  • up
  • doğduktan 3 ay sonra tohumlama gününü kutlayabilirsin.
  • anne karninda tam olarak ne kadar kaldigini bilmiyorsun ki... 9ay 10gun sonra dogduysan 2ay 20 gun sonra kutlanmali ama ana rahmine ne zaman dustugumuz bilinmedigi icin dogduktan 1 yil sonra kutluyoruz dogum gununu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 yaşında doğarsın.doğduktan 12 ay sonra ise 1 yaşına girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

doğduktan 3 ay sonra tohumlama gününü kutlayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde şu konu var mesela aynı gün biriyle anne rahmine düştük çocuk 7 aylıkken sezeryanla alındı ben 9 aylık doğdum çocuk benden 2 ay büyük sayılıyor bug var lütfen düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Birde şu konu var mesela aynı gün biriyle anne rahmine düştük çocuk 7 aylıkken sezeryanla alındı ben 9 aylık doğdum çocuk benden 2 ay büyük sayılıyor bug var lütfen düzeltin.

Yalnız adam haklı beyler

• quote:

Birde şu konu var mesela aynı gün biriyle anne rahmine düştük çocuk 7 aylıkken sezeryanla alındı ben 9 aylık doğdum çocuk benden 2 ay büyük sayılıyor bug var lütfen düzeltin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunu okuduktan sonra diplomalarımı yırtıp inşaat işçisi olmaya karar verdim.
  • Bugün doğum günüm de kafaa takılmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Bugün doğum günüm de kafaa takılmıştı

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Bugün doğum günüm de kafaa takılmıştı

/>

Thnks knk

• quote:

• quote:

Allah uçak kazası vermesin gerisi olur boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 24 Mayıs 2013; 20:06:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.