Şimdi Ara

DOĞDUĞU EVDE HALA OTURAN ARKADAŞLAR VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben doğduğum evi yaş 25 olana kadar görmemiştim,annem anlatırdı,hep o evi görmek isterdim ama kirada olduğumuz zamanlardı ve bir kaç ev değiştirmiştik
    geçen sene o mahalleye uğradık ve annem doğduğum evi gösterdi,evin tam önündeydim vede eve baktım çok garip bir his,hatta komşunun ziline bastık ve konuştuk ben doğduğumda yardımcı olan teyzede ordaydı
    keşke çok zengin olsaydım,bize yardımcı olan teyzeye ev araba yazlık alabilseydim
    neyse doğduğu evde oturan varmı nasıl bir his

• ben 18yıldır dogdugum evde oturuyodum bu sene bir üst kata tasındık
  • ben hastahane de doğdum

doğduğum evden 6-7 sene önce taşındık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFRo-TAFRo -- 18 Temmuz 2010; 19:58:03 >
  • Hava atmak gibi olmasın bir eskişehirli olarak porsuğa karşı doğdum (:

Ancak babamla çoğu zaman onun doğduğu evin önünden geçeriz, her seferinde "Uğur, bak ben bu evde doğdum" der. Herhalde çok önemli bir şey olsa gerek.
  • Çok seviyodum evimi yaaa :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Ancak babamla çoğu zaman onun doğduğu evin önünden geçeriz, her seferinde "Uğur, bak ben bu evde doğdum" der. Herhalde çok önemli bir şey olsa gerek.

Banada
  • Bende doğdugum evde otuyuorum.. Ama 5 sene kadar başka yerde oturmuştuk tekrar eski dogdugum evimize taşındık.... geçrekten ilginç oluyor bazen anılarını falan anlatıolar.. duvarlara kapılara bakıyorum vay be ne cok anası var bunların diyorum ... ((: Farklı bi duygudur Dogdugun evde oturmakk
  • Şuan evdeyim (doğduğum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradaisu. -- 18 Temmuz 2010; 20:59:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yaşım kadar ev değiştirdim hocam ne diyosun sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.