Şimdi Ara

Doğan SLX 1.6ie (Enjeksiyon söktürme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
62.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    memymulio kardeşim öncelikle aracın hayırlı olsun.doğru söylemişsin dururken, giderken yolda her ne olursa olsun benzınden gaza gazda benzine geçişlerde hiç tekleme yada stop yapmıyor ve yapan araçlar var biliyorum.
  • DOGANIM kullanıcısına yanıt
    Km sıfırla. Gazı full e bitene kadar kullan. Km not al. Benzinle gazcıya git. Böyle net km öğrenirsin ve ne kadar yaktığından daha emin olursun. Allah cümlemize kaza bela vermesin. Doğan candır gerisi heyecan. Allah nasip ederse tstop alacağım. Tofaş kuş serisinden başkasına bu saatten para dökmem.
  • Memymulio kullanıcısına yanıt
    CEVAPLARIN İÇİN SAĞOL.O ŞEKİL DENİYCEM ANCAK DİĞER KULLANICILARDAN DA BİLGİ ALABİLİRSEM ONA GÖRE AZ MI YOK SA ÇOK MU YAKTIĞINI AŞAĞI YUKARI ÖĞRENEBİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOGANIM

CEVAPLARIN İÇİN SAĞOL.O ŞEKİL DENİYCEM ANCAK DİĞER KULLANICILARDAN DA BİLGİ ALABİLİRSEM ONA GÖRE AZ MI YOK SA ÇOK MU YAKTIĞINI AŞAĞI YUKARI ÖĞRENEBİLİRİM

Hocam bilgiden ziyade paran kadar gaz alıp km sıfırlayıp dene bitene kadar kullan. Sorun gazın fazla yakması olduğu için ben burdan tüm bildiklerimi yazsam yine bir şey değişmez. Önce ne yaktığı aşağı yukarı çıkartıp en yakın gazcıya gidip anlat veya meşhur ustalar olur onları tavsiye ederim yerine göre bu ustalar değişir.
    Önce usta, ustanın ne dediğini de buraya yazarsan burda ne olup , bittiği tartışabiliriz.
  • slm arkadaslar 1997 kartal slx enjeksiyonlu araba alınırmı lpg li ,,,yoksa karbiratörlümü alınmalı lutfen yardım edın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sago1990 -- 23 Ocak 2014; 21:12:37 >
  • fatihyuksel20 F kullanıcısına yanıt
    Ben ilk arabamı 3 ay önce aldım 93 bordo slx 60 kmde 25 Tl yakıyor
  • Kartal serisini hiç kullanmadım ama kullanan birçok arkadaşım var @sago1990 herkes memnun, şahsen enjeksiyonlu alırım tavsiye de ederim.

@Sturmgeist hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah.
  • Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartalı satamazsın elinde patlar. Ama kartal güzel araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

Ben ilk arabamı 3 ay önce aldım 93 bordo slx 60 kmde 25 Tl yakıyor

93 doğanı kaça aldınız değişen vs durumu bızımde bılgımız olsun şehır olarak neresı?
  • 6bucuk değişen yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.