ayrıca göruntuleride hiç hos olmamıs sonuçta reno, fiat... vb. yani KOSKOCAMAN BİR SACMALIK!
Yani abi katılıyorum sonuna kadar bu aynı elmayı armuta benzetmeye çalışmak gibi birşey
KOSKOCAMAN BİR SACMALIK
quote:
Orjinalden alıntı: enreka_tr
quote:
Orjinalden alıntı: keresala
quote:
Orjinalden alıntı: SabitSalınım
Ziyanlık,israf
katılıyorum sana
ayrıca göruntuleride hiç hos olmamıs sonuçta reno, fiat... vb. yani KOSKOCAMAN BİR SACMALIK!
Yani abi katılıyorum sonuna kadar bu aynı elmayı armuta benzetmeye çalışmak gibi birşey
KOSKOCAMAN BİR SACMALIK
yaw kardeşim niye saçmalık diyosunuz yani bu ülkede tofaş modifiye etmek suçmu adam onu modifiye etmek ister bunada kimse karışamaz adamın kendi zevkidir ayrıca ona harcadığı parayla başka bi araba alsa demişsin;başka araba modifiye zevkini vermezki haa ayrıca unutmadan SAÇMALIK olarak değerlendirdiğin şahin-doğan modifiyesi acayip işler yapıyo 16 nisan 2006 pazar günü yapılan opet oto-drag antalya ayağında turbolu şahin-turbolu peugeot 106 yarışında şahin peugeot 106'yı geçti bi başka olay 2000 senesinde yine 06 mju 06 plakalı şahin ankara drag yarışında subaru impreza wrx sti'ı geçti buda mı saçmalık? bence kimsenin yaptığı şeye karışamaya kimsenin hakkı yok para adamın,araba adamın aynı şeyi başka topicte sedicivalvole'ye de diyolar tipo'ya masraf yapılır mı diye sonuçta zevk meselesi bu
Tek söz KUŞLAR GİREMEZ.... İstersen 100m lik modifiye yap adın cıkmış bi kere.....
Güzel ve farklı arabalar çekemeyenler çatlasın şahinler süper olmuş, özellikle kırmızı 131'i allah nasip ederse alcam bir yerden adam etcem.
quote:
Orjinalden alıntı: peacer
abi ole çok kötü olmuyo ama bana degmez gibi gelio
+1
Vallaha arkadaşlar elinize sağlık. insanın bunları görünce ucuz yollu bir tane alıp modifiye edesi geliyor.
arabalar güzel yada çirkin diyemem sahiplerinin hoşuna gidiyorsa gerisi boş, ama bu kadar masraf yapmışlarda ön göğüs ve vites kolu bölgesinde hiç bir değişiklik yok hala o eski tasarım, arabanın içindeki tüm aksesuarlarn önce gözüm bu ayrıntılara takıldı, keşke değiştirip güzel bir dashboard taksalarmış, daha iyi olurdu,
quote:
Orjinalden alıntı: sonix!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme