Şimdi Ara

Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı 'İslam yoksa Türklük boş bir şeydir' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türk tarihi okumamış, Türk devletleri tarihini bilmeyen tipler gelmiş İslam övüp Türklük yeriyor, neymiş Türklüğün İslam'dan üstün olduğunun kanıtı yokmuş. Gözüne de soksak kanıtı görmezsin çünkü öyle bir derdin yok. Türkler İslam'dan önce de vardı, inanılan bir din kalmayınca da var olacak. Öyle araplaştırdılar ki bizi, İslamiyet öncesinde Türk devleti yok sanıyor millet. Ülgen kimdir nedir bilmez ama amun ra, thor bilir. Bütün dünya Türklerin tarihini araştırdı öğrendi, bir biz Türkler okuyup öğrenemedik gitti.


    Ayrıca o müslüman sandığınız, 27 küsür karılı padişahlardan oluşan, İslam'ın kurallarını umursamayan, kendilerini bir ırka ait görmeyen ve tanrının yeryüzündeki gölgesi olarak nitelendirecek kadar kibir dolu Osmanlı hanedanlığı bile sınırlarını tamamen kendilerinin çizdiği bir İslam anlayışına sahipti. Türklere en büyük kötülüğü, genlerine tebaa olmayı işleyen İslam ve onun kurallarını Türk toplumunu şekillendirmek için kullanan yöneticiler yapmıştır. Kaderimiz bu, Allahtan geliyor, alın yazısı gibi söylemler sorulması gereken hesapların sorulmamasına, masum insanların sürekli başka birilerinin hatalarının bedelini ödemesine neden olmuştur ve kafasını kullanmayan her toplum öyle ya da böyle bedel ödemiştir.


    Biz de ödeyeceğiz.





  • doğalkazcı arada çıkıp konuşur kendine hakaret ettirmeye çalışıyor

    sonra gidip millete dava açmak için

    memleketimde suri arap paki afgan ıraklı zenci istemiyorum isteyen müslüman olsun ister deist bundan banane

    ilber hocanın da dediği gibi TÜRK üm diyemeyenlerin yeni jargonu da osmanlı torunuyum sanki babasının babası osman bey

  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt

    Zaten İslam aleminin en ufak bir imajı kaldıysa ılımlı Türkler sayesinde. En ileri müslüman çoğunluklu ülkeyiz gerek askeriyede, sanayide ve teknolojide.

    Araplar ya petrol parası yiyor, yattığı yerden rahat takılıyor ya da birbirini katletmekle meşgul. Bir faydaları yok ne dünyaya ne de İslam alemine.

    Bunların sağda solda kendilerini patlatanları yüzünden din üzerinden bizim de imajımız karalandı, bizi aşağı çekiyorlar aksine.

  • Ben ikisinin de üstünde bir gerçekten bahsetmek isterim kısaca "güç " , hepimizi motive eden bir şey olmalı, yani bizler hayata karisabilmek için savasiyorsak bu bile motivasyon, kimi özgürlük için kimi ailesine bağlı olmamak için ama mutlaka bir güç için hareket ediyor, burada biz bunun mücadelesini verirken ve basaramazken, bu arkadaşların atismalari da boşuna değil, bunların turkluk gaz vs çok mu umurunda? Belki eskiden öyleydi ama şuan tek gerçek güç kaldı, bunun altını para ile doldur kadin ile doldur statü ile doldur, işte hersey yalan tek gerçek budur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyaset uzmanı Abdurrahman UzunDoğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir" 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt

    evet haklısın o zamanlar hükümdarın yetkileri sınırlı ve türk tarihinin ilk partisi olan ilttihat ve terraki iktidardaydı koca ülkeyi 1. dünya savaşına soktular mustafa kemal de bu partiye üye idi sonrasında rejimi değiştirdiği hepimiz biliyoruz


    suçu araplara atmayı bırak biz türkler aptal mıyız? yoksa neden 1000 yıldır benimseyelim islamı?


    sizin derdiniz din ise yanlış yerdesiniz selçukludan beri islam toprakları burası dışarı çıktığınızda her gün 5 vakit ezan okunur

  • Doğalgazcı Abdurrahman Uzun Ümit Özdağ'ı hedef aldı "İslam yoksa Türklük boş bir şeydir"
  • Aslında iki videoda doğru. Tarihte Oğuzlara ilk Türk diyenler Araplar onlar da Sünni İslami seçmiş yerleşik Oğuzlara demişlerdir. Araplar Alevilere de Rafizi diyordu. Rafizi söylemi Osmanlı'da da bir süre devam etti. Yörüklere de konar göçer oldukları için Türk denmiyordu. Zaten Yörükler de yakın tarihe kadar kendilerini Türk'ten çok Yörük olarak tanımlardı. Atatürk hepsini Türk kimliği altında birleştirdi.


    @Sadece Ölüler Görür




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 30 Mart 2024; 22:6:44 >
  • Bu soytarı da parayı götürüyor ya insan ona üzülüyor gerçekten

  • Ortada islam yok iken turkluk vardı. Turkluge bos demek de bileyim banlanlamadan nasıl anasına sövebilirim bile.edim şimdi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 31 Mart 2024; 7:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu abdurrahman denen sincapın söyledikleri ciddiye alınıp cevap verilecek haber yapılacak değeri yok.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.