Şimdi Ara

Doğalgaz Tesisatı Döşetme; Yüksek Fiyat (Bursa Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bursa da tesiat fiyat araştırması yapıyoruz ev müstakil 2 katlı tesisat sadece üst kata yapılacak 65-70 m2 büyüklük küçük bir oda yanında biraz daha büyük bir oda oturma odası olarak mutfak banyo doğalgaz ev girişine kadar geldi ama içeriye hiç döşeme yapılmadı

Bursada dün bir firma keşif yaptı kombide içinde 5200tl fiyat verdi açıkçası çok yüksek geldi bize tabii standartları bilemiyorum ama sonuçta 3 oda bir salon değil yani ev

Bu konuda güzel işçiliği olan ve fiyat olarak uygun seviyelerde bursa da tavsiye edebileceğiiz bir yer var mı

Biliyorum keşifsiz fiyat olmaz ama bu üstta verdiğim 5bin tl fiyatı gerçekten uygun mudur üç aşağı beş yukarı memlekette fiyatlar nedir bu ölçekte bir işte kazıklanacağımızı hissediyoruz sanki önerileriniz nelerdir çok teşekkürler şimdiden

• Blade__ B kullanıcısına yanıt
    fikir olsun diye yazıyoruym daha yeni dösettim tesisatı evim net 90-95 m2 arası
    dizayn oxiplus borular bosch condens 2500 combi trz 100 termostat 50 cm demirdöküm plus neredeyse 12metre petek metal filtre eca termostatik vana 7 tane havlupan işcilik vs samsunda 6bin tl. daha uyguna da bulabilirdim ama isteklerime en iyi cvp ı veren firmayı sectim iyi de etmişim size de kolaygelsin.
  • senet vs. işleri var ama bizimde yaptırdığımız en iyi bursa doğalgaz tesisatı hizmetini modigaz dan almıştık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.