Bildirim
DOĞALGAZ SOBASI ÖNERESİ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu konu hakkında benim de bilgiye ihtiyacım var. konu hakkında tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.. -
Bir tavsiye evini kombili ısıtmaya çevirenler dogalgaz sobalarını beleş fiyata satıyorlar...İkinci el kullanılmış bir dogalgaz sobasını 100-150 Liraya alabilirsiniz...Gidip 350-450 Lira para ödemeyin....Bir iki yıl sonra er geç kombiye geçeceksiniz...Bunun hesabını yapın...Yok 10 yıl kullanırım derseniz gidip yeni el değmemiş dogalgaz sobası alırsınız.. HERMETİK OLANLARI TERCİH EDİN...BACA ÇEKTİ ÇEKMEDİ RÜZGAR FIRTINA VAR ....DERDİNİZ OLMAZ....Dogalgaz sobası yazıp gagalı amcaya tıklayın....gerisi size kalmış.. Ben dükkan gezip ikinci el arayamam diyorsanız SAHİBİNDEN COM a girip bir bakın....Saygılarımla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Ekim 2009; 16:13:08 > -
Demirdöküm 11 kW doğalgaz sobası almayı düşünüyorum. Hermetic bacanın boyu hakkında teknik bir bilgi yok. Benim duvar 40 cm, acaba baca boyu yeterkli olur mu?
Demirdöküm nasıldır kullanan var mı. Tavsiyelerinizi bekliyorum. -
Ben mira marka soba aldım 1,5 yıl önce. Hanımla gitmiştik bakmaya. tutturdu camlı soba camlı soba diye. görmüş bir yerde beğenmiş. Önünün yarısı cam olandan. plazma diye satılıyor galiba. Ben kırılır falan diye tereddütteydim. Sonra aldık. Çok memnunum. Ne camda bi sorun var, ne de ısıtmada. Galiba cam olduğu için ısıyı daha iyi yayıyor. Görünüşü de çok şık. Sonra üst komşumuz da mira aldı önü kare kare olan fujiyamaya benzeyen. 7 kw aldı ama çok iyi ısıtıyor. Daha ziyade bu mira markasının görünüşüde çok güzel. Tavsiye ederim. Odunly soba gibi ısıtabiliyor Birde hangi bayiye gitsem mira'nın farklı ürünü var. Çok çeşit olması da güzel
-
Fanlı dogalgaz sobaları nasıldırr -
selam arkadaslar bırde buna bakın ıstersenız
http://www.hepsibayiden.com/Urun/Asroyal-M-70-70-KW-6000-Kcal-h-Bacali-Dogalgaz-Sobasi-pmu519.html
-
Dogalgaz sobalarında arkadaşlar son zamanlarda en iyi satılan marka fujiyamadır fujiyama 1050 modelini bir kontrol edin isterseniz uzun ömürlü yıllarca kullanırsınız
Fujiyama FHS 10500 (10,5 Kw) Hermatik Doğal Gaz Sobası
FHS 10500 HERMETIK LPG & DOĞALGAZLI ISITICI
Üstün Nitelikler ;
Doğal gaz ve LPG ile çalışacak şekilde imal edilmiştir.
Yakıtınızı yüksek verim ve mavi alevle yakar.
Üstün fonksiyonlara sahip gaz kontrol sistemi sayesinde ısıtıcı kolayca çalışır.
Piezo elektrik çakmak ateşleme sistemli ve pilot alevlidir.
Pilot alevi yanmadığı sürece, yanma odasına, gaz kesinlikle gitmez.
Alevin sönmesi halinde gaz geçişini otomatik olarak kesen magnet ventil emniyet sistemine sahiptir. Kesin ve tam güvenlik sağlar.
Özel baca ekipmanları sayesinde ıstıcının yanışı dış atmosfer koşullarından (rüzgar, fırtına, geri tepme vb.) etkilenme derecesinin benzerlerine oranla çok daha az olduğu yapılan testlerle onaylanarak kesin üstünlük sağlamıştır.
Sobanız, bulunduğu ortamın oksijenini kullanmaz. Özel tasarımı ile yanması için gerekli havayı dış ortamdan alır ve atık gazı sızdırmaz gövdesi sayesinde tekrar dış ortama geri verir.
Yatak odaları, çocuk odaları, oturma odaları, salonlar vb. gibi yaşanacak bütün kapalı mekanlarda sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılabilir.
Termostatik güvenlik valfiyle, maksimum ve minimum yanma ayarlı olup, ortamı kontrollü olarak ısıtır, gereksiz yakıt tüketimini engeller.
Yanma odasının boyutları ve dizaynındaki farklılık, yakıtın yüksek verimle yanmasını sağlayarak ısının iç ortama yaygın bir şekilde yayılmasını konforlu ve ekonomik bir ısınmayı temin etmiştir.
Brülör paslanmaz çelikten imal edilmiş olup, uzun ömürlüdür, gazı mavi alevle tam yakar.
Hermetik sobanız Avrupa Standartlarına uyumlu
TS-EN 613 standartlarına uygun olarak üretilmiştir.
Dış gövdenin kolayca çıkarılmasıyla, servis kolaylığı sağlanmıştır.
Isıdan kesinlikle kırılmayan seramik alev gözetleme camından yanış izlenebilir.
http://www.hepsibayide.com/Urun/Fujiyama-FHS-10500-105-Kw-Hermatik-Dogal-Gaz-Sobasi-pmu135.html
-
"FBS 12800 F" BACALI DOĞALGAZ &
LPG SOBASI
Üstün Nitelikler
Yakıtınızı yüksek verim ve mavi alevle yakar.
Brülör, paslanmaz çelikten üretilmiş olup uzun ömürlüdür, gazı mavi alevle tam yakar.
Piezo elektrikli otomatik ateşleme sistemlidir.
Kibrit veya çakmak kullanılmadan bir düğmeye basılarak ısıtıcı ateşlenir.
Pilot alevlidir.
Güvenlik valfi oksijen emniyetli olup alevin herhangi bir şekilde sönmesi halinde gazı keserek, kesin ve tam bir güvenlik sağlar.
Özel davlumbaz sistemi saysesinde ısıtıcının yanışı dış atmosfer koşullarından (rüzgar, fırtına, geri tepme gibi) kesinlikle etkilenmez.
Baca gazı sensörü, baca gazı zehirlenmelerini kesinlikle önler.
Termostatik valfdir.
Ortamı kontrollü olarak ısıtır.
Gereksiz yakıt tüketimini engeller.
Servis kolaylığı sağlanmıştır.
Yan yüzdeki servis kapağı ile LPG'den doğalgaza, doğalgazdan LPG'ye dönüşümü son derece kolaydır.
Yanma odasının ısıtma yüzeyleri ve diğer görünen yüzeyler özel dizaynı ile artırılarak daha yüksek ısıtma verimi sağlanmıştır.
Gözetleme camı sayesinde yanışı izlenebilir.
Isıtıcı ile birlikte verilen adaptör boru sayesinde Ø13 cm'lik standart soba borusu kullanılarak, bulunduğu ortamın herhangi bir köşesine, bacaya bağlanmak suretiyle yerleştirilir.
Gaz bağlantısı için sobanın herhangi bir parçasını sökmek gerekmez.
Isınan yüzeyler kaliteli emaye malzeme ile, diğer yüzeyler demir fosfat, elektrostatik toz boya, "coating powder" ile kaplıdır.
http://www.hepsibayiden.com/Urun/Fujiyama-FBS-12800-Fanli-Bacali-Dogal-Gaz-Sobasi-pmu523.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X