Şimdi Ara

Doğalgaz Sobalı Eve Çıkılır mı? Ufo'yla Isınılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. İstanbuldayım. Okuluma çok yakın kirası çok uygun bir ev buldum. 1+1, iki kişi kalacak. Odanın birisinde doğalgaz sobası varmış diğerinde hiçbir şey yokmuş. Herkes korkuttu kışları donarsınız, çekilmez falan diye. Ben pek fazla üşüyen biri değilim ankarada büyüdüm. Ama yine de korktum böyle denince.

    Diğer oda mecburen ufoyla falan ısınacak.

    Dedikleri gibi kötü olur mu? Kışları ayda doğalgazla yakacağımın 100-150 lira fazlasını yakmaya razıyım.



  • Isınmasına ısınırsın ama kapattığın gibi ev direk soğur. Çok yaklaşırsın yanarsın, uzağında oturursun ısıtmaz. Sıkıntılı bişey ufo. Bu içinde rezistans olup pervaneyle sıcak hava üfleyen zımbırtılar vardı eskiden. Onlar çok verimli oluyor. Akşam otururken kendinize doğru üfletirsiniz. Ufurkende bi süre açık bırakırsınız o şekilde idare edersiniz. Isınmak zor iş, para olmayınca kalorifer de kesmiyor zaten. En iyisi dediğim üflemeli yöntem.
  • Ufoyla ısınılmaz kardeş üstteki yoruma aynen katılıyorum yaklaşırsan yanarsın uzaklaşırsan donarsın, elektrikli kaloriferler var bildiğin içi su dolu petek yani normal petek gibi ama onunda elektrik tüketimi nasıldır bilmiyorum ama doğalgazla yakacağımın 100 150 lira fazlasını yakmaya razıyım demişsin diyelim ki doğalgazla 200lira yakacaksın bu elektrikli peteklerden alıp doğalgaz gibi güzel ısınırsın 300 350 lira fatura gelse aynı hesaba gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.