Arkadaşlar doğalgaz sayacım bozuldu. Yaktıkça azalacağına artıyor göstergesi Geçenlerde bitmek üzereydi gaz, ben de bekliodum sıfırlasın da kartı takıp yedek gazı yükleyim, sonra bilmiorum noldu artmaya başladı göstergesi. Hala da artıyor. Şikayetim de yok aslında ama yarın gelip sen sayaçla oynamışsın falan demesinler. Ne yapmam gerekir?
Bağlı olduğun gaz dağıtım şirketinin müracaat numarasını ara..Gelip bakıp tesbit yapacaklar. .Başın ağrımaz..Kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: quadDamage
Arkadaşlar doğalgaz sayacım bozuldu. Yaktıkça azalacağına artıyor göstergesi Geçenlerde bitmek üzereydi gaz, ben de bekliodum sıfırlasın da kartı takıp yedek gazı yükleyim, sonra bilmiorum noldu artmaya başladı göstergesi. Hala da artıyor. Şikayetim de yok aslında ama yarın gelip sen sayaçla oynamışsın falan demesinler. Ne yapmam gerekir?
Sonucta sizin bir müdahaleniz yok cihaz kendi kendine yükleme yapmış :)) böyle sayaç dostlar başına.
Selam,
Binanın G4 sayacaı arızalandı, yakıt harcandıkça sayaç düşmüyor, arıza yı aradık geldiler sayacı değiştireceksiniz dediler. Sayaç fiyatına baktım ECA AKTARİS ikiside 45€ civarında bizden 600€ ya yakın para istediler. sayaç değiştirme prosedürü hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: yeniceri
quote:
Orijinalden alıntı: quadDamage
Sonucta sizin bir müdahaleniz yok cihaz kendi kendine yükleme yapmış :)) böyle sayaç dostlar başına.
İyiymiş valla :) Arızayı uzun bir süre farketmeseniz mi ne :D
Ben olsam hiç dokunmam boşver yak yakabildiğin kadar Ankara'da senede bir kez sayaçlara bakmaya kontrol etmeye gelirler örneğin ben olsam hiç ilgilenmem konforuma bakarım.