Şimdi Ara

Doğalgaz sayacı kontür bitmiyor :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen kontür bitti 50lira karttan takarak yükledim. aradan 20 gün geçti hala aynı kontür kuruşu kuruşuna duruyor takıldı azalmıyor şikayetçide değilm aslında şimdiye çoktan bitmeliydi sonradan sıkıntı olur mu? Geç farketsem falan .. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğalgaz Sayacı Kontörü Bitmiyor

Doğalgaz sayacınızın kontörü bitmiyorsa aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Kartlı Doğalgaz Sayacında Ceza 1 Yazıyorsa: Kartınızın bakiyesinin bitmiş olabileceğini gösterir. Kartınızı en yakın doğalgaz bayisinden doldurabilirsiniz.
    • Doğalgaz Saatinde Servis K Yazıyorsa: Bu, sayacınızın servise ihtiyacı olduğunu gösterir. Bayinizi arayarak servis talebinde bulunmalısınız.
    • Doğalgaz Sayacı Ceza 1 Ne Demek: Kartınızın bakiyesi bitmiş veya sayacınız servis gerektiriyor olabilir. İlgili bayinizle iletişime geçerek durumu netleştirmelisiniz.
    • Servis K Doğalgaz Sayacında: Sayacınızın servise ihtiyacı olduğunu gösterir. Bayinizi arayarak servis talebinde bulunmalısınız.
    • Doğalgaz Sayacında Servis K... Yazıyor Ne Yapmalıyım: Bayinizi arayarak servis talebinde bulunmalısınız.
    • Doğalgaz Sayacı Kullandıkça Artıyor: Sayacınızda bir arıza olabilir. Bayinizi arayarak arıza tespiti ve onarımı için destek talep etmelisiniz.
    • Doğalgaz Sayacında Ceza 1 Yazıyorsa: Kartınızın bakiyesi bitmiş veya sayacınız servis gerektiriyor olabilir. İlgili bayinizle iletişime geçerek durumu netleştirmelisiniz.

Doğalgaz sayacınızla ilgili sorunları çözerek hem güvenli kullanım sağlar hem de faturalarınızın doğru yansıtılmasını sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şuanda kaçak doğalgaz gibi birşey kullanıyorsunuz yaptığınız hukuki anlamda suç bence yetkililere haber verin sayaçınıza baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 18 Ekim 2018; 22:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hala sınırsız sayaç g4

sayaçta "servis H" yazıyor birde anahtar işareti var kontür azalmıyor sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 23 Ekim 2018; 12:25:10 >
  • Anlasilirsa

• Sen normal çalışan doğalgaz kartına kontür yükletmişsin. Ekstra bir şey yapmamışsın. Bırak takıl öyle bir şey olursa da kafan rahat. Fark etmedim dersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Sen normal çalışan doğalgaz kartına kontür yükletmişsin. Ekstra bir şey yapmamışsın. Bırak takıl öyle bir şey olursa da kafan rahat. Fark etmedim dersin.
    aynen hocam tadilat elle mudahale yok son 50 tl yukledim hala ayni seviye. mesajda "servis h" yaziyor ne demekse:D hala gaz akisi devam:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 23 Ekim 2018; 12:30:40 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 27 Kasım 2018; 11:18:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D

• Hocam makineyi buga sokmussunuz

• Kapatıp açın düzelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

Kapatıp açın düzelir
    nasil kapatip acacagim hocam o zaman mudahale olur bu servis yazisini birde konturu gosteriyor hala ayni kontur kullaniyorum dogalgaz

• benim merak ettigim bu sayaclar kartli faturasiz kontrol ediliyormu ne kadar cekmisim belli oluyor mu:D?

• quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

nasil kapatip acacagim hocam o zaman mudahale olur bu servis yazisini birde konturu gosteriyor hala ayni kontur kullaniyorum dogalgaz

Alıntıları Göster
    ben şaka niyetine söyledim hocam onu

ankaradasınız bence arayıp yardım alın kaçak kullanım yok bilmem ne diye bir fatura getirirler 40 yıllık gaz faturası ödemeyi daha iyi bulursunuz.

• heee anladim. fatura yok bunlarda kartli bakam ararim

• Arkadaşlar bilen yokmu neler oluyor?

simdide sayac ta "ceza 1" yaziyor.

ne olduguna baktim yetkili karti takilir gaz acilir diyor.

kontur hala ayni gaz da acik zaten ne yapmaliyim?

aramizda dogalgazci yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 28 Ekim 2018; 16:57:27 >
  • Benim de elektrik sayacım eskilerden kalmış (şehirden uzak bi yerde yaşıyorum) köy tarifesi olarak geçiyormuş. yıllarca aylık 10-20 tl arası elektrik faturası ödedim. daha sonradan 600 lira kadar faiz ödettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Benim de elektrik sayacım eskilerden kalmış (şehirden uzak bi yerde yaşıyorum) köy tarifesi olarak geçiyormuş. yıllarca aylık 10-20 tl arası elektrik faturası ödedim. daha sonradan 600 lira kadar faiz ödettiler.
    hocam faturali olsa tamam ilk endeks son endeks yok kartli benim

• upliftingsky kullanıcısına yanıt
    he devletimiz de alacağından vazgeçer ya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.