Geri kalmış ülkemin geri kalmış insanları... şaşırmadım
Abi yemin ediyorum koptum ya hangi mantıkla çöp atıyorlar acaba oraya
Eğitim falan hikaye,yani okuldaki eğitimden başka kişinin ailesi verecek bu eğitimi.
Bizim insanımız adam olmaz arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: miko_miko
yandaki delikten çöp kutusuna atar gibi atmışlar çöpleri
aynen o şekilde yapmışlar ama ordaki deliği karton ile kapattım bakalım kaç gün dayanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: schurzenjager
Abi yemin ediyorum koptum ya hangi mantıkla çöp atıyorlar acaba oraya
yere atmaktansa gaz kutusu daha mantıklı geliyor sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
onun doğal gaz kutusu olduğuna emin misin Bi de nasıl yapmışlar onu merak ettim
içinden çıkanları gördükten sonra gaz kutusu demek pek mantıklı olmayacak sanırım
Ne desek boş laf.. doğalgaz kutusunun içi çöp kovasına dönmüş zaten çöpleri bir yere biriktirmeleri hadi neyse orada allah korusun bir gaz sıkışması olsa iki veya üç bina hasar göürcek..
Bu kadarda acizlik olmaz ama doğalgaz kutusunun içine çöp atıyorlar.. ne olup olmayacağıda belli değil ortalık yerde doğalgaz borusu gözüküyor güvenli bir kapak vs olsa dicem hadi neyse ama bu böyle giderse.. haberlere çıkarlar.
Allah göstermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
Ne desek boş laf.. doğalgaz kutusunun içi çöp kovasına dönmüş zaten çöpleri bir yere biriktirmeleri hadi neyse orada allah korusun bir gaz sıkışması olsa iki veya üç bina hasar göürcek..
Bu kadarda acizlik olmaz ama doğalgaz kutusunun içine çöp atıyorlar.. ne olup olmayacağıda belli değil ortalık yerde doğalgaz borusu gözüküyor güvenli bir kapak vs olsa dicem hadi neyse ama bu böyle giderse.. haberlere çıkarlar.
Allah göstermesin.
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme