Şimdi Ara

Doğadan yakalanan yaşı bilinmeyen SİNCAP evcilleşir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende özel olarak papağanım için yaptırdığım 150 cm lik küp bir kafesim var. Sincap bakıyorum şu aralar fakat fiatı pahalı baya. Şimdi babama dedim köyden yakalırız dedi. Hani fare yakalamak için aletlerin biraz büyüğünü kurar yakalırz dedi. Şimdi yakaladık diyelim doğadan. Alıp eve getirdiğimizde evcilleşebilirmi?

Yada bu ihtimal hiç yoksa petshoplardakiler nası evcilleşiyor büyük kentlerdeki?

Alanya daki petshoplarda sincap yokda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sison -- 10 Haziran 2014; 18:35:10 >

Korkak evcil olmayan güvercinleri ben elimden yediriyordum. Avucumun içinden yiyorlardı.

Sende onu seversen ve sana güvenirse bence alışır. Bir köpek gibi olmaz ama alışır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğa hayvanı olduğu için petshoplarda satılması yasaktır.yerli sincap değilde yurtdışından gelen aşılı çiftlik üretimi olanlarını almanızı öneririm.Ayrıca doğadan alacağınızın Rabies (kuduz) virüsü veya başka virüsleri taşıyabilme size ve ev halkına bulaştırma riski var.Hem onlar sürü hayvanı, üzülmez misin bir anneyi yavrusundan ayırdığında yada yavrusunu annesinden ayırdığında.
    Evcillik durumuna gelirsek yaşlı olanlar insanı çok zor kabul eder.Yavru olanlar eğitime daha müsait olurlar.İdrarları tahammül sınırını zorlayacak kadar kokar. Doğadan yakalama olayına girmeyin bence.
  • evcilleşmez onun kafesini temizlek istediğinizde kaçmaya çalışır sizi ısırır , onun haricinde üstünde bir çok virus taşırlar ve çok rahat bir şekilde bulaştırırlar yapacağınız şey çok riskli hayvan içinde acı dolu ne kendinizi ne de hayvanı tehlikeye atın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.