Şimdi Ara

... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.682
Cevap
20
Favori
522.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sayfa zaten uzun
    su resimleri bi de sen koymasan.

yanlıs anlama.resimleri bende begendim fakat aynı resimleri iki defa görmenin manası yok die düşünüyorum.

saygılar.
  • Arkadaşlar fotolar süper hepinizin ellerine sağlık. Bu topic harika güzel yurdumuzun dört bir yanını görme şansımızda oluyor.Sizlerden küçük bir ricam var her resimde çektiğiniz makinaların marka ve modelinide belirtirseniz hem kıyaslama yapma hemde en iyiyi belirleme şansımız olur. SAYGILAR.
  • aldım bir iki tane backround eyvallah
  • digitaldelisi adlı arkadaş çektiğin resimleri uçaktan çekmişsin sanırım. Uçakta fotoğraf makinesi kullanmak serbestmi?
  • Arkadaşlar öncelikle foruma ekladiğimiz fotoğraflar için yapmış olduğunuz olumlu eleştriler için çok teşekkür eder, sizlerdende elinizdeki güzel fotoğrafları eklemenizi bekleriz... Ayrıca uçakta kalkış ve iniş anında fotoğraf makinelerinin kullanılmaması gerektiğini biliyorum. Ama sanırım havadayken kullanılabiliyor... ki; kullabilmişimde zaten...
  • Vallahi havada süper görüntüler yakalamışsın? Ellerine sağlık. Bende deniyeyim bunu en kısa zamanda.
  • Saol dostum... beğenmene sevindim... Bu fotoğrafları 2004 yılının ağustos ayında çekmiştim, o yüzden açık havada yakalama fırsatım oldu. Hatta inanmayacaksınız belki ama fotoğrafın birinde (uçak fotoğraflarının yayınladığım mesajın üstten 3. fotoğrafı) uçak Diyarbakır - Elazığ üzerindeyken, ufukta görünen karlı dağ hava açık olduğu için net bişekilde yakalama fırsatı buldum. Ve daha sonra araştırarak bu dağın ''Ağrı dağı'' olduğunu öğrendim... Ama bu kadar süre gecmesine rağmen bu fotoğrafları internet ortamına aktarıpta görücüye çıkarmak hiç aklıma gelmemişti bu topic açılıpta, elimdeki fotoğraf arşivini tarayınca farkına vardım bende böyle fotoğraflara sahip olduğumu... ama iyi oldu sitede yayınlamam, zaten forumun amacı bu... Tabi beğenilmesinede ayrıca sevindim...

• ...

çanakkale/kabatepe limanından bir görünüm...
  • canon a620 ile.. eleştirileri bekliyorum
    ...

tekirdağ-yeniçiftlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 29 Haziran 2006; 23:41:27 >
  • arkadaşlar ben de fotoğraf eklemek istiyorum fakat bu özellik kapalı yada erişim izniniz yok diyor ne yapmam lazım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanernu

arkadaşlar ben de fotoğraf eklemek istiyorum fakat bu özellik kapalı yada erişim izniniz yok diyor ne yapmam lazım....

Tanernu,

Bugünlerde forumun fotoğraf ekleme özelliği herkese kapalı sanırım. Bende de ve pek çok arkadaşta da aynı sorun var.

Fotoğraf ekleyebilmen için iki farklı yol var. Bunlardan ilki; forumun kendi özelliği. MALESEF KAPALI. İkinci yöntem ise; başka bir sunucuya yükleyip link vermek.

Her iki yöntemi de konunun başında link vererek hatırlatmıştım.

İkinci yöntemi uygulamak istiyorsan buraya tıklayarak ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsin.

Kolay gelsin...

Güzel fotolarını bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenox -- 30 Haziran 2006; 20:11:05 >

• İzmir-Eskişehir (afyon yolu)-Olympus C725
    ...

...

...

düzeltme; acaba 2. resimde ufuk çizgisinde bir eğiklik mi var?? yoksa bana mı öyle geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 2 Temmuz 2006; 23:09:27 >

• Bi kaç fotoğraf da benden; (sony dsc-h1)

...

...

...

...

...

Bunu eski Kodak cx 6230 umla çekmiştim (hiçbir manuel ayar yapılamıyordu)

...

Bunu da arkadaşın makinesıyla çektik (acemilik günleri,auto modda çekildi) ; sony nin kompakt bir makinesi, 3x optik zoom yapabilen 5 megapiksel lik bir modeldi:

...

• @kim_bo_kastekniv

Eline saglık birinci fotograf daha iyi olamazdı herhalde gercekten cok gzl
  • bende ilk fotoğrafı sevdim tebrikler
  • Sapanca'dan gün batımı ...

...

Canon A540 ...
  • hocam fotografını 800x600 boyutlarına getirip koysan daha rahat görünebilir
  • arkadaşlar resimler çok güzel Çok hoşuma gitmedi degil fakat sanki bazı resimler de fazla abartı renkler!!! photoshop kullanımı nda renkler abartılmış gibime geldi..
  • Valla arkadaşlar, kendi fotoğraflarımda olduğu için söylemiyorum ama 6. sayfanın fotoğrafları çok güzeldi... 7. sayfanın başlamasına üzüldüm valla... neyse, umarım burdaki fotoğraflarda çok iyi olur...
  • @kim_bo_kastekniv

Fotoğraflar çok güzel ama, makina yanındaki sarı ışığa göre beyaz ayarı yapmış. Manuel beyaz ayarıyla daha da güzel olurdu..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.