Şimdi Ara

Dodging Rate nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı takıalrda incrase dodging rate by %25 gibi yazılar var

ne işe yarar bunlar?

• walla bende merak ediyorum..
  • ıska yani canavar yada adam sana vurdugu zmn 120 cakıo tekrar vurdu bu sefer ısklaladı tekrar vurdu ıska fln ole yanı

isklatıo
  • Skilin Donme Suresi Diye Biliorum Ama farklı birseyde Olabilir. Sadece Aklımda Ole Kalmis:)
  • benim bildigim işe yaramıyo onlar mesela increase atack power %50 itemi var ama işe yaramıyo
  • dodge mesela elf belt takıyorsun %20 dodge %20 atack up veriyor asasın biri gelip gelip sana vurduğu zaman her 5 atağından biri 50-60 gibi olur karşıdakide elf belt takıyorsa ıskalamaları eşit olur

mesela harpy belt var %50 dodge veriyor yada kekuri belt %30 mageler veya paper priestler belt tercihlerini bunlara göre yapar asasla vs yaparken sürekli az vurması büyük bir avantajdır

aynı şeyler priest ve warior içinde geçerli

magede atak rate up herhangi birşeye yaramaz ancak staf vuruşlarında etkili olur
  • Peki ex kasarkende işe yarar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exceptional nedir?
    9 ay önce açıldı
    Reinforce nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Nedir bu Armor Enchant Scroll
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoNSaMuR4Y

Peki ex kasarkende işe yarar mı?

hayır yaramaz pk da işe yarar zaten apos deru dönüyor çoğu kişi onlardada etkili olmaz heralde
  • tamam sağolun çaktım:D
  • Walal Ben Skilin Dönme Süresi Die Bİliyorum
  • ıska ile alakası yok ya dodging skillerin tekrar dönüş hızıdır en çok assasların işine yarar spike biraz geç dolar sherion ve elf belt takarsa bi assas normal assas lara göre spike skili daha hızlı dolar ve avantajdır
  • dodding rate = skill cool down
    buda skilin dolma süresidir yani spike attın 10 saniyede doluyorsa %25 dodding rate takı taktın 7.5 saniyede dolar fakat bu gibi takılar işlemiyor diye biliyorum yani taksanda takmasaanda fark etmiyor etksi yok ama kelime anlamı dedigim gibidir
  • Ortada iki farklı görüş var neyse ya sonuçta işe yaramıyor o anlaşıldı
  • zaten işe yaramıyor boşver sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.