Şimdi Ara

Dockers ayakkabı hakkında yardım. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın ankara-izmir caddesindeki etiket mağazasından Dockers ayakkabı almayı düşünüyorum. Fiyatı 139 tl peşin ödeme %10 iskontosu var, kredi kartına 10 taksit var. Sizce nasıl bir ayakkabıdır Dockers, ben yıllardır orijinal Dexter giyen birisiyim. Düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.

• up
  • arkadaşlar fikir verecek olan yokmu ? Kimse Dockers ayakkabı giymedimi yada giymiyormu ?
  • 50 okuma sayısı var tek cevap yok, karı kız konusu olsa yardırmıştınız ama
  • Birader bi model falan yok mu,resim mesim.
    Ona göre koyda bi yorum yapalım.

Demin girdim yorum yapmak için resim yoktu çıktım direk
    Ama genel olarak Dockers her zaman iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53

Birader bi model falan yok mu,resim mesim.

Almayı düşündüğüm model

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş ayakkabı önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Reebok ayakkabı alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok klasik bi seçim.
    Yani herkeste görmen mümkün,çakmaları da cabası.
    Daha orjinal modeller seç bence
  • quote:

Çok klasik bi seçim.
    Yani herkeste görmen mümkün,çakmaları da cabası.
    Daha orjinal modeller seç bence

mesela hocam sen nasıl bir model tavsiye edersin, ben giydim baktım hoşuma gitti birde sanırım etiket gibi bir mağaza çakma ürün satmaz.
  • 1 sene önce 149 liraya almıştım spor modellerinden,internette resim bulamadığım için koyamıyorum.Pek çok spor ayakkabıda bulamadığım rahatlığı buldum diyebilirim.1 sene yoğun olarak kullandım bana mısın demedi.Sağlam ayakkabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

1 sene önce 149 liraya almıştım spor modellerinden,internette resim bulamadığım için koyamıyorum.Pek çok spor ayakkabıda bulamadığım rahatlığı buldum diyebilirim.1 sene yoğun olarak kullandım bana mısın demedi.Sağlam ayakkabı.

hocam bende yıllardır orijinal Dexter giyiyorum açıkca söylemek gerekirse ayağım alıştı onun rahatlığına başka ayakkabı giyince garipsiyorum. yukarıda koyduğum ayakkabının birde tamamen parlak olanı var Dexter ayakkabılar gibi anlatabildim mi acaba ? ama onların üstleri kırılırmı yürüdükçe bilemiyorum.
  • Benim kullandığım model resmini koyduğunuz modele çok benziyor sadece bağcıkları farklı gibi.Bu arada fatura tarihine baktım alalı 17 ay olmuş.Üstteki resimde gözüken metal docker's ambleminin alt tarafında hafif bir kırılma oldu fakat göze çarpmıyor diyebilirim.
  • quote:

Benim kullandığım model resmini koyduğunuz modele çok benziyor sadece bağcıkları farklı gibi.Bu arada fatura tarihine baktım alalı 17 ay olmuş.Üstteki resimde gözüken metal docker's ambleminin alt tarafında hafif bir kırılma oldu fakat göze çarpmıyor diyebilirim.

hocam kırılan yerden soyulma falan yok değilmi ? kısmetse yarın alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara-kule

quote:

Benim kullandığım model resmini koyduğunuz modele çok benziyor sadece bağcıkları farklı gibi.Bu arada fatura tarihine baktım alalı 17 ay olmuş.Üstteki resimde gözüken metal docker's ambleminin alt tarafında hafif bir kırılma oldu fakat göze çarpmıyor diyebilirim.

Soyulma olmadı,derinin rengi de ilk günkü gibi duruyor.Fakat aldığım yerdeki görevli normal ayakkabı boyası ile boyamamamı söyledi farklı bir boya verdi (sattı daha doğrusu .Artık çakallık mı yaptı yoksa gerçekten böyle birşey var mı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 23 Ekim 2009; 20:41:48 >

• Çakma satar diye demedim,bu modelin çok çakması var onu söylemeye çalışıyorum.
    Bilmiyorum nası bi tarzın var ama ben pek sevmem bu modelleri.
    Ben 1 senedir falan giyiyorum alttakini,bu tarzda hoşuma gittiği için.

Aslında bunu Timberland'den almak lazım ama benim aldığım zaman Timberland kaldırmıştı yeni sezonlar gelecek diye bulamadım.Son bi Dockers mağazasına baktım 3 tane kalmış üstelik 169 lirada 99 liraya inmişlerdi satılsın diye.Direk aldım.Bunun kahverengi tonlu olanı.Tavsiye ederim,kotun altına iyi gider

• quote:

Çakma satar diye demedim,bu modelin çok çakması var onu söylemeye çalışıyorum.
    Bilmiyorum nası bi tarzın var ama ben pek sevmem bu modelleri.
    Ben 1 senedir falan giyiyorum alttakini,bu tarzda hoşuma gittiği için.

Aslında bunu Timberland'den almak lazım ama benim aldığım zaman Timberland kaldırmıştı yeni sezonlar gelecek diye bulamadım.Son bi Dockers mağazasına baktım 3 tane kalmış üstelik 169 lirada 99 liraya inmişlerdi satılsın diye.Direk aldım.Bunun kahverengi tonlu olanı.Tavsiye ederim,kotun altına iyi gider

aynısının dexter ve kahverengi olanı var hocam, dediğin gibi kotun altına güzel oluyor

• quote:

quote:

quote:

Soyulma olmadı,derinin rengi de ilk günkü gibi duruyor.Fakat aldığım yerdeki görevli normal ayakkabı boyası ile boyamamamı söyledi farklı bir boya verdi (sattı daha doğrusu .Artık çakallık mı yaptı yoksa gerçekten böyle birşey var mı bilemiyorum

çakallık yapmış hocam :)

• quote:

quote:

Birader bi model falan yok mu,resim mesim.

Almayı düşündüğüm model

hocam aynısı bende var. alt kısmı ayağını başta iyi tutuyor.ama zamanla sertleşiyor ve yaralara sebep oluyor.. walla aldıkdan 2 hafta sonra ayağım yaradan kanamaya başladı. bende dayıma verim ayakkabıyı.. nasırlıysa ayağın pek acıtmıyormuş

dayım dedi

• teşekkürler hocam yorumun için, sanırım gene dextere devam edeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.