Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ Ama ben sürekli açık kalmasını istiyorum standolonestack2nin
O olmuyo ne yazıkki
İşte bende diyorumki Object Docku ona birebir benzetemezmiyiz ?
Hee sen farklı bir yönden bakıyorsun Öyle bişeye rastlamadım valla
Sistemi yeniden Win7'ye çevirince biraz çalışırım..Ne kadar olursa artık..
Hey Allahım bende seni ters anlamışım kusura bakma, senin istediğin şekilde bende görmedim, rainmeter gibi bir program bulmak lazım programları o şekilde listeleyecek
quote:
Orijinalden alıntı: soulcubee
Hey Allahım bende seni ters anlamışım kusura bakma, senin istediğin şekilde bende görmedim, rainmeter gibi bir program bulmak lazım programları o şekilde listeleyecek
Yalnız öyle bişey olsa çok güzel olur ha
quote:
Orijinalden alıntı: shadowz61
quote:
Yalnız öyle bişey olsa çok güzel olur ha
Ben yapabilirim diye düşünüyorum ama bi deniycez artık.. İnşallah güzel bişeyler çıkıcak ortaya..
rocket dock olsun objectdock olsun onları bosverin arkadaslar nexus dock gercekten 10 numara görsellik isteyen yüklesin hemen...
Rocket Dock'ta Iconların arasındaki boşluğu kaldırmak mümkün mü ? Eğer mümkünse nasıl yapılıyo ?
standolonestack2 hakkında ufak bir ipucu vereyim, eğer pixel olarak sabitlerseniz daha hızlı açılıyor yeni keşfettim
Arkadaşlar çok can sıkıcı bi durumum var rocketdockda çoğu skini tanımıyor ve yeni skin attığımda hep alttaki skine dönüyor neden olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 13 Mayıs 2010; 17:48:42 >
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan*
Arkadaşlar çok can sıkıcı bi durumum var rocketdockda çoğu skini tanımıyor ve yeni skin attığımda hep alttaki skine dönüyor neden olabilir
Büyük bi ihtimalle object dock veya xwd skini falandır ?
Anladım teşekkürler
Bende birşey sorayım.Bu ObjectDock'la RocketDock arasındaki fark nedir ?
shadowz61 cevabına ek olarak yönetici olarak çalıştırmayı dene birde...
aLcat[R]aZ objectdock un plusunda tab olayı var rockette tab yok rockette simge efektleri var objectte yok ama genel yapı olarak ikisi aynı diye biliyorum... hatta bir ton dock var aslında
quote:
shadowz61 cevabına ek olarak yönetici olarak çalıştırmayı dene birde...
aLcat[R]aZ objectdock un plusunda tab olayı var rockette tab yok rockette simge efektleri var objectte yok ama genel yapı olarak ikisi aynı diye biliyorum... hatta bir ton dock var aslında
Şu Tab olayı ilgimi çekiyo.Desk'imde o tarz bir çalışma yapıyorum şuanda.Object Dock Plus'ı bir ara yükleyip deniyim..