Şimdi Ara

Dock Programları (Application Launchers) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
7
Favori
45.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Object Dockun böyle güzel skinleri varmıydı ya..Object dock yükliycem bu gidişle..
  • Object Dock + StandaloneStack 2 süper oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 31 Ekim 2010; 8:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

Object Dock + standolonestack2 süper oluyor...

Kesinlikle

Dock Programları (Application Launchers)

Şunun güzelliğine baksana

• Bu standolonestack2 dediğiniz program nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Bu standolonestack2 dediğiniz program nedir acaba ?

Bi üstte resmini paylaştım
  • Altta resmini koyduğum programsa ben bunu kullanıcam böyle bişeye ihtiyacım var çünkü..Geçen bi Masaüstü SS'sinde görmüştüm resmi ordan aldım..

• quote:

Altta resmini koyduğum programsa ben bunu kullanıcam böyle bişeye ihtiyacım var çünkü..Geçen bi Masaüstü SS'sinde görmüştüm resmi ordan aldım..

Evet o

• O zaman indirip bi deniyim.. Peki program ne kadar Ram kullanıyo ?
  • Shadow ben kurdum objectdocku ama yapamadım biraz acemiyim temayı falan attım ama theme klasörüne yapamadım , anlatırsan sevinirim
  • Yaa şu Standalone Stack2 programını kurdum ama hiç bişe anlamadım..Önüme alttaki ekran geliyo Shadow bi yardım etsen..
  • WB Black Object Dock by ~wallybescotty

• StandaloneStack kullanımı

1) Öncelikle linkten verdiğim dosyaı indirip rardan çıkartıp el altında olmayan bir klasöre taşıyın, örneğin Users

http://rapid-share.com/files/222598652/khramn.rar

2) Dosyanın içerisindeki StandaloneStackexe dosyasına sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluşturun

3) Masaüstünde oluşan kısayolu kesip yine el altında olmayan (yanlışlıkla silmeyeceğiniz) bir yere yapıştırın Örneğin belgelerim içerisine

4) Kısyola sağ tıklayıp özellikler hedef seçeneğindeki adresin sonuna (örneğin adres C:\Users\irfan\Desktop\Stacks\StandaloneStackexe şeklindeyse ) exe den sonra bir boşluk bırakıp kısayolu taşıdığınız adresi ekleyin Örneğin ben C:\Users klasörüne taşıdım Hedef kısmı C:\Users\irfan\Desktop\Stacks\StandaloneStackexe C:\Users şeklinde oldu

5) Hani ikonunu beğenmezseniz yine kısayola sağ tıklayıp seçeneklerden simge değiştir seçeneğinden simgesini değiştirebilirsiniz Veya aynısından birkaçtane yapmak isterseniz farklı ikonlarda olması daha güzel olacaktır

6) Şimdi oluşturduğunuz kısayola çift tıklayın ve açılan menüden Folder kısmına gözekmesini istedğiniz klasör adresini girin Örneğin C:\Program Files klasörüne ulaşmak için C:\Program Files adresini

6) Mode kısmına açılış stilini seçmelisiniz Alttaki birinci resimdeki açılış şekli için grid, ikinci resimdeki açıış şekli için fan ve Ok ile işlemi kaydetmelisiniz

7) Artık kısayolumuzu sistemimiz xp veya vista ise hızlı başlat kısmına windows 7 ise araç çubuğumuza sürükleyip ( objectdock 'a sürüklüyoruz burda )bırakarak (ekleyerek)işin keyfini çıkartabiliriz

http://www.driveralemi.com/windows-7/37026-windows-7-de-mac-guzelligi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 15 Mart 2010; 21:24:53 >

• Teşekkürler deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Teşekkürler deniycem

Dene sonucunu bekliyorum
  • Bende yarın denerim..
  • quote:

Bende yarın denerim..

Tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 15 Mart 2010; 21:16:37 >

• Ben denedim oldu . Güzel
  • Programın kullandığı ram miktarı nedir acaba ?
  • shadow yaptım ama 2 sorunum var 1. bunu hep açık nasıl tutabilirim ve program filesdan başka klasöre yönlendiremiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.