Şimdi Ara

dock bolumunu nasil seffaf yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar su dick bolumunde arkadaki o metalik bolum kotu duruyor. orayi saydam ya da baska birseyle degistirmenin yolu var mi? winterboard kullanmiyorum. acaba o programi kullanmadan yapamaz miyim bu degisikligi?

• winterboard olmadan yapamazsın...
  • tesekkurler
  •  dock bolumunu nasil seffaf yapabilirim?

su sekılde dımı ? winterboard kullanmanı tavsiye ederim hocam,telefon acaip değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 4 Nisan 2010; 22:04:06 >
  • evet o sekilde istiyorum. winterboard kullanmak istemiyorum. cunku tema degistirmeyecegim. sadece o kismi seffaf yapmak istiyorum. bir de winterboard telefonu cok yavaslatiyor ve sarj cabuk bitiyor.
  • tema kullanmak zorunde değilsin hocam,bende kullanmıyorum,burdaki iconları tek tek ekledım ben var olanlarla değiştirip birde arka plana duvar kagıdı ekledım,hani zaten duvar kagıdı olarak ekle secenegı varya o aynı zamanda menude cıkıyor bu kadar yani..,telefonun hafif agırlasır ama winterboard bunda ne kadar etkili bilmiyorum sonucta JB li bir telefon kullandıgımızdan applicatıon-oyun vsvs tonla sey atıyoruz
    sizin telefonda neler var bilemem tabi..sarjdan kastınız ne kadar ama,benım telefonda tonlarca sey yukle 2 gün rahat gıdıyor.
    sarj dolunca 3-4 saat daha bırakın sarjda farkı göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar su dick bolumunde arkadaki o metalik bolum kotu duruyor. orayi saydam ya da baska birseyle degistirmenin yolu var mi? winterboard kullanmiyorum. acaba o programi kullanmadan yapamaz miyim bu degisikligi?

winterboardsız olmaz herhalde ama temanda dock iconunu photoshopta görünmez yaparsın orası boş olur.. sonra da bossprefs le winterboard u gizle görünmesin normal tema kullanmadan yaptım deyip hava yaprsın :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.