Merhaba arkadaşlar ilk defa araç alacağız pekte bir bilgimiz yok doblo veya kango istiyoruz bir kaç gündür bakmadımız site kalmadı diyebiliriz ankarada hususi doblo arıyoruz ama yakıt konusunda cimri olması lazım aile arabası olarak kullanılacak. taş çatlasın 5 kişi+ 200 kg yük şeklinde bineriz köye felan gidersek. araba.com da bir ilan gördüm 1.2 actual linkini koyuyorum yorum yaparsanız iyi olur. 1.2 yokuşta bayılır felan diyorlar ama bütçemiz 14bini geçmeyecek Link: http://www.araba.com/4496752/Fiat-Doblo-12-Actual
1.2 motor performans olarak çok zayıf.Aşağıdaki ilanlara bakmanızı öneririm:
bende 1,5 kangoo hususi var aynen bizde bağ bağhçe işlerinde çok kullanıyoz araç yüke geliyo iyi de ama yüksek hızlara gelmiyo 90-100 sürerim az yaksın dersen al ama gencim sürat severim dersen ticari tavsiye etmem sw bak derim
eski 1.9 kangoo kullanıcısı olarak cok kemikli kangoolar yüke geliyor eğer hız yapmam diyorsanız alın ticarinin hızı ölümdür riski fazladır eğer deneyiminiz varsa bu tür araçlarda o zaman düşünmeden alın az yakar 250kr bile zor yakıyordu sattığım araç
hocan eğer aile arabası olarak düşünüyorsanız kkango doblodan ziyade sw araçlara bakmanızı tavsiye ederim... hem daha konforlu ve donanımlı olabilir hemde hız+vergi+muayene avantajınız olabilir...
bizimki hem ticari hemde aile için olacak gencim ama hız sevmem hız felakettir. canımı yollar da bulmadım uygun bir araç düşürürsek hususi otomobil ruhsatlı alacaz hayırlısı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: mancc
bizimki hem ticari hemde aile için olacak gencim ama hız sevmem hız felakettir. canımı yollar da bulmadım uygun bir araç düşürürsek hususi otomobil ruhsatlı alacaz hayırlısı olsun
o zaman sana 1.5 dci kangoo tavsiye ederim alacağın 1.2 doblodan daha güçlü daha konforlu 2004 üstü kangoolara bakablirsin 5 kapı klimlaı fiyatrlar 17000 bin civarı
6 yıldır doblo 1.3 kullanıyorum. bundan önce de 10 yıl kadar daha büyük panelvanımız vardı. yolu ve aracını bildikten sonra ticarisi o su bu su farketmez. 2011 doblo kullandım ticari demek bence yanlış olur. konuyu açan arkadaş için 1.3 yakıt tüketimim şehır dışı 0,196 kuruş, ortalama hızım 100-110. şehir içi 0,225. tavsiyem multijet almanız daha iyi olur sizin için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme