Şimdi Ara

doblo vb araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Bu tarz ticari araçlar genelde dizel olması, ucuz ve büyük hacimli olması nedeniyle aile aracı olarak tercih ediliyor.

Dezavantajları:

-Her yıl muayenesi var (Ruhsatta hususi yazsa bile farketmez, otomobil olarak geçmesi lazım. Bazı eski ticarilerin otomobile çevrilmiş halleri mevcut, şimdi yapılmıyor sanırım)
    -Vergisi fazla(yaşı küçük araçlarda yıllık 800 lira civarı.)
    -Hız sınırı düşük(radarlarda bol bol ceza yersiniz)
    -Otomobil kadar güvenli değildir ve yüksek hızlarda savrulma yapabilir(mesela 2010 öncesi doblo 120 den sonra savruluyor, veya rüzgarlı havalarda araba yolda geziyor resmen)
    -Konfor genelde çok azdır

Avantajları
    -Büyük olması
    -Dizel olması
    -Fiyatının uygun olması
    -Piyasada bol bol mevcut o yüzden parça sıkıntısı pek yok parça bol ve genelde uygun fiyatlı.
    -Cüssesine göre yakıtı iyi denebilir(connect çok yakıyor diyorlar, berlingo ve doblonun yakıtı iyidir)

Fiyatına göre temiz bulunursa ve yukarıdaki dezavantajlar gözönüne alınırsa ticari alınabilir. Şu da var, 20 bin altı modeli yüksek temiz dizel otomobil bulmak zor, ticariler düşük bütçeye göre dizel araç açısından iyi bir alternatif konumunda.

Dezavantaj a ek olarak;
    feribot v.b. araçlarda, otomobil e göre daha yüksek geçiş ücreti ödenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hepinize tek tek teşekkür ederim.

meriva'yı tekrar düşüneceğim.

diğer seçeneklerden berlingo, doblo vip ve kangoo arasında kaldım.

bu 3 seçenekten en iyisi hangisi olur ?

tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 30 Mart 2021; 5:59:38 >
  • Güvenlik anlamında 6 hava yastığı olması güzel.

Esp var mı?
  • Şu araçlar aile aracı olarak alınmamalı gayet barzo arabası cip istiyoruz geniş ama alamıyoruz ne alıyoruz gidip ticari araç alıyoruz alma hocam bu araçları 2008 den beri kullanıyorum nefret ediyorum birini gezdirmeye utanıyorum ille alacam diyorsan ya doblo al ya peugeot fordmuş vw miş bırak bunları almaman en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.