Merhaba arkadaşlar. Babamın 91 model torosu var bir arkadaşı doblosunu satacakmış istersen takas edelim demiş Bizim toros kazalı bir araç daha önce kaza yaptık. bunuda dikkate alırsanız. Doblo ise 2005 Model 1.3 Multijet klimasız, 100.000 km de bir araç. Torosun üzerine 10.000 TL istemiş sizce nasıl bu fiyat piyasasını bilmediğim için buraya yazıyorum. Birde bir kaç yorum okudum 1.3 motora doblonun kasası ağır geliyormuş çekmiyormuş vs.. ve yakıtı nasıldır. Görüşlerini bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@ Merhaba arkadaşlar. Babamın 91 model torosu var bir arkadaşı doblosunu satacakmış istersen takas edelim demiş Bizim toros kazalı bir araç daha önce kaza yaptık. bunuda dikkate alırsanız. Doblo ise 2005 Model 1.3 Multijet klimasız, 100.000 km de bir araç. Torosun üzerine 10.000 TL istemiş sizce nasıl bu fiyat piyasasını bilmediğim için buraya yazıyorum. Birde bir kaç yorum okudum 1.3 motora doblonun kasası ağır geliyormuş çekmiyormuş vs.. ve yakıtı nasıldır. Görüşlerini bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkürler. bence sen arabanı elden sat. elinin sevdiği arabayı 10 bin tl verdikten sonra alırsın.