Şimdi Ara

Doblo dipsiz led ampul sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Aranıza Ankaradan katılıyorum.Tanışma bölümünü bulamadım forumda.O yüzden ilk mesajımı buraya yazıyorum.
    Aracım 2010 model 1.6 105hp elegance doblo.Plaka lambalarına ve park lambalarınıa canbus özellikli led lamba aldım.Ama araba çalışmadığı halde lambalar yanıp yanıp sönmeye başladı.Sorun neyden kaynaklıdır?
    Aldığım ürün bu
    http://www.hepsiburada.com/liste/photon-can-bus-8-ledli-park-ampulu-85d022-/productDetails.aspx?productId=otm85d022&categoryId=20024643

• ne zorun varda led takcan arkadas insanın gözünü cok alıyor o ısıklar takma sakın takanada gıcık oluyor millet.

uzun fark yakıp gitmekden farkı yok
  • Lambayı aldığın sitedede ben çok inceledim başka forumlarada baktım herkes bazı araçlarda bu tip lambaların araçta arıza ışığını yaktığından, kısa bir süre sonra patladığından bahsetmiş. Bende iç lambalar için araştırmıştım ama baktım iyi yorumlar yok vazgeçtim. Takmamak en iyisi sök at gitsin...
  • Öncelikle almış oldugunuz led ampuller ışıgı plakalara yansıtmayacaktır yön olarak plaka aydınlatmaları için uygun degil.Bu adresdeki led ampulleri alın.Can bus ın arıza vermemesi için parçacıdan bir adet park ampul duyu alın ve ledlere baglı olan duylardan birisine paralel baglayıp mevcut T10 ampulünde çalışmasını saglayın.Bu ampulude iç kısımda sarı ışıgın gözükmeyecegi şekilde saklayın.Ben bu şekilde uzun zamandır kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 20 Ocak 2013; 9:12:53 >

• bende led taktim fakat sorun olunca sunlardan aldim, tavsiye ederim
    http://www.yedekparcatuning.com/?urun-280-OSRAM-5W-DiPSiZ.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plaka ampulu led yapma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.