Şimdi Ara

doblo dan başladık transporter de karar kıldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar 3-4 gün önce eski kasa doblo ile yeni kasa kangoo arasında kalmıştık 27 000 tl civarıydı
    sonra dedik madem alacağız biraz daha iyi birşey olsun dedik yeni kasa doblo premio ile yeni kasa kangoo privilege arasında kaldık derken bugün samsuna gitmiştik bayileri gezdik önce fiat showroom a gittik fiat doblo için net fiyat almaya 1.6 premio 105 hp konfor paket için 38 000 tl fiyat aldık son oluru dediler boya koruma + yan demir hediye dediler sonra çıktık oradan birde volkswagen e gidelim dedik orada da maksatımız caddy bakmaktı ama ellerinde kalmamış sonra birde transporter bakalım dedik gerçekten hoşumuza gitti malzeme kalitesi özellikle direksiyon ve göstergeleri sonra dedik o zaman biraz daha büyük olsun hem yükte atarız diye fiyatını sorduk en son olarak metalik siyah camlı van kısa şasi 102 ps 48.500tl son fiyat dediler kar marjı çok az dediler dedim yılın en çok kar eden firması sınız dedim gülüp geçiştirdi sonra oradan çıktık birde trafic e bakalım dedik ama o da ne tam rezalett malzeme kalitesi ve görsellikten alaka hiçbirşey yok 5+1 koltukluydu tam anlamıyla berbattı klimalı ve yağmur far sensörlüydü fiyatı 42 000 tl civarıydı tam pazarlık ta yapmadık berbat olduğu için en son peder bey e sorduk kararı versin diye doblo ya 38.000tl verene kadar transporter e 48 000 tl veririm dedi vw markasını pek ssevmem ama alternatifi var mı yok sakın vito demeyin arkadan itiş işime yaramaz en son transporter de karar kıldık siyah renk yarın tüm bayileri arayacağız neresi ucuz verirse ondan gidip alacağız

bu arada panelvan olan master imi satma aşamasındayım bekleyen 3 kişi var öncelikli olarak daha önce arayan bir abi var banka kredisinin onaylanmasını bekliyor o olmaz ise ondan sonra arayan adama vereceğiz arabayı 40.000tl ye 23 000 km oldu araç günde 15 kişi arıyor araba için sanki kıtlık varmış gibi ayrıca aracı memnuniyetsizlikten değil işimize artık yaramadığını düşündüğümüzden satıyorum çünkü aynı arabanın tenteli kamyonetini aldık yeni kasa o işimize daha çok yarıyor yüksek olduğu için neyse çok uzattım söyleyecek fikirleriniz var mı özellikle vw bayisi tanıdığınız en uygun fiyatı verebilecek olan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.