Şimdi Ara

Doblo D2 Alttakım ve Triger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    2006 model 1.4 actual cargo aracımın ilk sahibiyim. Araç iş amaçlı kullanılarak genellikle yüksüz ve icap edince de 1.200kg yük taşımak suretiyle kullanılıyor. Şuan kilometresi 243.000 civarında.
    geçtiğimiz bir kaç gündür özellikle sağ ön tekerlekten dönüş yaparak hareket ettiğim anlarda takır tukur sesler geliyordu ve çok ürkütücüydü. triger seti en son 140.000 de değişmişti.
    İzmir Çiğli Atasanayi de bilenler bilir "Ege Fiat özel servis"e götürdüm. yapılan işlemler: salıncaklar, amortisör takozları, rot başları, motor sağ ön takoz ve alt takozun değişimi, triger setinin değişimi,
    arka makasların istinat takozlarının değişimi,yağ, yağ ve hava filtresinin değişimi, rot balans ve bir jantın yamukluğunun giderilmesi, ön fren balatalarının değişimi olmak suretiyle yaklaşık 6 saat içinde halloldu.
    Kendime göre cazip bir fiyat olan 1.250TL ye maloldu. Ustayla baştan konuşmamdan 650 lira civarı alt takım, 250 civarıda triger masrafı olabileceğinden bahsetmişti. geri kalan işlemler ekstradan oluştu.
    arabada ne sarsıntı kaldı ne titreme ne ses ne seda :) tabiri caizse kız gibi oldu desek yeri var :)

    sizin bu servis işlemleri hakkında ki görüşleriniz nelerdir öğrenmek isterim. Bu arada merak edenler için arka istinat takozları hariç diğer tüm malzemeler orjinal yedek parça olarak
    değiştirildi. Yapılan işlemlerde bir yıl garantili.

    Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar dilerim :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.