Şimdi Ara

Doblo 3. nesil (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
465
Cevap
1
Favori
90.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üst resimdeki portbagajı ben bile ilk defa görüyorum :)
  • @gismo

oyle bise yok da ondandir belki :)

phoshop saolsun hemen koymuslar
  • Fotoğraflar Fiat' ın sitesinden alıntı. Photoshopsa da bilemicem artık.
  • Şubata girdik ama hala fiatın sitesine konmamış yeni doblo Ruhsatta da ticari yazmayacakmış tarzında duyum aldım doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RekLii

Şubata girdik ama hala fiatın sitesine konmamış yeni doblo Ruhsatta da ticari yazmayacakmış tarzında duyum aldım doğru mu ?

Panoroma modeli haricindeki modellerde yazıcak ayrıca en yakın bayide inceleyebilirsiniz aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

quote:

Şubata girdik ama hala fiatın sitesine konmamış yeni doblo Ruhsatta da ticari yazmayacakmış tarzında duyum aldım doğru mu ?

Panoroma modeli haricindeki modellerde yazıcak ayrıca en yakın bayide inceleyebilirsiniz aracı

Hmm.. Bilgi için teşekkürler.
  • Bugün Karabük Fiat Bayii'nde yeni Doblo ile karşılaştım çok şaşırdım hemen yollamışlar demek ki Bayiilere...

İlk İncelemeyi sizin ve kendim için yaptım...

Öncelikle Resimler...

İŞTE KARŞINIZDA 2010 MODEL YENİ DOBLO...

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

Doblo 3. nesil

İncelediğim Model sanırım en baz modeliydi çünkü çelik jant bile yoktu 1.3 90 bg modeliymiş...
    Ancak 4 cam otomatiği,elektrikli yan aynalar,Cd çalar,derinlik ve yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon standarttı...
    Abs sini felan bilmiyorum varmıydı...
    Arabanın İşçiliği ve kullanılan malzemeler Hoşuma gitti...
    İç dizaynı Güzel...Lastikleri 195/../16 Ebatında...Araba Çok büyük hakkaten sınıfının en büyüğü olma ünvanında hakkı var...
    Eskisiyle Pek alakası yok Hemen hemen tümüyle değiştirilmiş...
    Fotoğraflarda biraz tipsiz gibi duruyor ancak yanına gidince güzel görünüyor bence Hoş olmuş...
    Arkasına eğilip baktığımda ise beklenen özelliğin sonunda konduğunu yani arabanın arkasının yaylı ve amortisörlü olduğunu gördüm...Makas İptal...
    İlk Kanı Liderliğe Devam GİBİ...

1.6 105bg Premio Modeli için 36,800 fiyat aldım...
    İncelediğim Baz Model 1.3 90bg içinse 32.000 TL fiyat aldım...

NOT: İNCELEME BİZZAT BANA AİTTİR ALINTI YAPILMAMIŞTIR...tr_rider

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

1.6 Premio için fiyat pahalı Onun yerine Transit Connect 1.8 TDCi 110PS+ Deluxe Paketi 34.940,00 TL daha mantıklı Fiyatlar aşağıya çekilmeli bencee Birde arka camlar otomatik ama camlar dolmuş camı gibi açık duruyo fotoda anlamadım

• quote:

quote:

1.6 Premio için fiyat pahalı Onun yerine Transit Connect 1.8 TDCi 110PS+ Deluxe Paketi 34.940,00 TL daha mantıklı Fiyatlar aşağıya çekilmeli bencee Birde arka camlar otomatik ama camlar dolmuş camı gibi açık duruyo fotoda anlamadım

34.940 demek 35.000 demek...Bu da gösteriyor ki arada 1.860 gibi bir fiyat farkı var...

Bence bu 1.800 lük fiyat farkını iki modelin Artı ve Eksilerini karşılaştırıp verilip verilmeyeceğini düşünmek lazım...

Mesela ben olsam...Hız sabitleyicili,Hill Holder'lı,Standart ESP'li,Yeni Nesil 1.6 105 bg bir dizel motoru,yepyeni 2010 bir kasayı 34,950 ye değil 36,800'e

2003 yılından beri anahatları değiştirilmemiş Connect'e tercih ederim ki Edeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rider -- 13 Şubat 2010; 21:33:14 >

• quote:

quote:

quote:

34.940 demek 35.000 demek...Bu da gösteriyor ki arada 1.860 gibi bir fiyat farkı var...

Bence bu 1.800 lük fiyat farkını iki modelin Artı ve Eksilerini karşılaştırıp verilip verilmeyeceğini düşünmek lazım...

Mesela ben olsam...Hız sabitleyicili,Hill Holder'lı,Standart ESP'li,Yeni Nesil 1.6 105 bg bir dizel motoru,yepyeni 2010 bir kasayı 34,950 ye değil 36,800'e

2003 yılından beri anahatları değiştirilmemiş Connect'e tercih ederim ki Edeceğim...

Ki 36.800 değil liste fiyatı o bayinin abartması ben direk listeye baktım 35.600 yazıyor o fiyatlada connect fln kalmaz bu bahsettiğim premio bi çok şey standart blue&me start stop c.c hariç standart yani

• Hocam benim gönlümde fiattan yana ama fiyat fazla geldi bana
  • quote:

Ki 36.800 değil liste fiyatı o bayinin abartması ben direk listeye baktım 35.600 yazıyor o fiyatlada connect fln kalmaz bu bahsettiğim premio bi çok şey standart blue&me start stop c.c hariç standart yani

Vay be demek bayii bizi yemiş...Bizde hıyardık sanki araştırmadan alırdık...Daha Uğramam o Bayii'ye...

ama 35.600 normal yani Premio'da hız sabitleyici ve start stop opsiyonel sadece gerisi standart...
  • quote:

quote:

Vay be demek bayii bizi yemiş...Bizde hıyardık sanki araştırmadan alırdık...Daha Uğramam o Bayii'ye...

ama 35.600 normal yani Premio'da hız sabitleyici ve start stop opsiyonel sadece gerisi standart...

Arabada olan bunlar haricindeki herşey standart oto klima 4 cam oto alaşım jant premio da içerdeki bej döşemeler vs. vs. herşey standart o fiyata
  • yaa arkadaşlar bizde yeni kasa ford connect pluss paket full 110 bg var. ama çok yaktığı için değiştirmek istiyoruz.sizce dobla 1.6 multijet premio ile değiştirmeye değer mi?? doblo çok yenilenmiş yakındanda gördüm baya iyi,iç dizaynı özellikle. kararsız kaldım lütfen yardım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgel
    @gismo

oyle bise yok da ondandir belki :)

phoshop saolsun hemen koymuslar

Photoshop degil aksesuar gamindan bir portbagaj oldugu icin taniyamamis olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candas911
    yaa arkadaşlar bizde yeni kasa ford connect pluss paket full 110 bg var. ama çok yaktığı için değiştirmek istiyoruz.sizce dobla 1.6 multijet premio ile değiştirmeye değer mi?? doblo çok yenilenmiş yakındanda gördüm baya iyi,iç dizaynı özellikle. kararsız kaldım lütfen yardım!!!

Kesinlikle deger. Bi kere doblo neredeyse %40 daha az yakiyor. Odediginiz farki kisa zamanda amorti eder. Konfor donanim artilari da cabasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candas911

yaa arkadaşlar bizde yeni kasa ford connect pluss paket full 110 bg var. ama çok yaktığı için değiştirmek istiyoruz.sizce dobla 1.6 multijet premio ile değiştirmeye değer mi?? doblo çok yenilenmiş yakındanda gördüm baya iyi,iç dizaynı özellikle. kararsız kaldım lütfen yardım!!!

kararsız kalmanız normal...
    ama kesinlikle değer..
    yeni teknoloji,daha az tüketim..
    farklı süspansiyon sistemi
    yol tutuş,konfor,donanım..vs. v.s..
  • Yol tutuşu konusunda connect ten iyi olacağını sanmıyorum ama-testlerle belli olur zamanla-
    diğerlerinde haklısınız..
  • yeni dobloda ,alfa romeo 159 da kullanılan tam bağımsız süspansiyon sisteminden geliştirilmiş çok noktalı sistem vardır..ve belki dünyadaki en iyi yol tutan araçlardan biridir...
    ben de öyle sanıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaPoX

Yol tutuşu konusunda connect ten iyi olacağını sanmıyorum ama-testlerle belli olur zamanla-
    diğerlerinde haklısınız..

şunu bilmeniz iyi olucakdır connect de dingil+makas var iken dobloda tam bağımsız Bi-link sistemi kullanılıyo tabiki testler ile daha iyi görüceğiz ancak makas lı bi aracın bağımsız süspansiyonlu araçtan daha iyi tutunamayacağını zannediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.