Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.608
Cevap
11
Favori
105.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Güzel bir yazı olmuş. Aslında ne kadar çok şeyin değiştiğini böyle okudukça hatırladım, gerçekten bambaşka hale bürünmüş oyun zamanla

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Diablo3 ilk çıktığında daha pek kimseler crit chance, crit damage nedir bilmezdi, doğru düzgün build yoktu. DH adeta ölümsüzdü, 3 saniye smoke screen vardı. Üstelik eski natalya seti tamamlayınca kraldın. Kimse inferno'da act2'nin kapısından dışarı kafasını çıkaramazdı, herkes sineklere söver dururdu. Athene vardı gözü kapalı boss keserdi stream'de, herkes ona gold olsun, item olsun ne varsa verirdi. DH ile act3'te yata kalka giderek item düşürenler rmah'tan köşeyi dönerdi. DH'a nerf üstüne nerf gelirdi ama yine bana mısın demezdi; çünkü attack speed o zamanlar efsane durumdaydı. Bir yerden sonra item düşürmek değil, ah'da olması gereken fiyattan koyulmayan item avlanır, gerçek fiyatından koyularak gold ve para yapılırdı.
    Sonra çok sağlam nerf geldi inferno'ya, sonrasındaki MP10 falan filan derken WW Barbar çok popüler oldu; CM wiz fenomendi, wd sürünürdü, dh ağlamaya başladı, monk arada derede takılırdı party'lerde toplaması sayesinde tutunurdu.
    Paragon geldiğinde, P100 sınırdı ve P100'e yaklaştıkça artık daha çok leg düşerdi. Bir cc'li mempo, LS+loh, stat, soket'li sağlam dps 1 hand silahlar efsane para ederdi, echo'lar iyi fiyattan giderdi...
    Neredeyse herkes bir yerden sonra oyunu oynamazdı, ah'de al-sat yaparak üzerini 3-5 main stat, 1-2 cc geliştirmeye çalışırdı, son saniye bid savaşları çok çetin geçerdi, 1 item kapabilmek için kronometre ayarlayanlar olurdu...
    3. party siteler Blizz'dan daha avantajlı fiyata gold satardı; gold alan üzerini oyunu oynamadan dizer farma başlardı. Bunun dışında ticaret yapmayan kimse yoktu, gold'dan item'i ah'dan kapıp rmah'ta satmak ya da gold'dan gold yapmak adeta amaç olmuştu. Sonra gold satmak vs vs. Özetle oyun değil ticaretti.

@Kiss-of-Death

Waay bee.. Gençliğim bir an gözümün önünden geçti ağzın bal yisin, mükemmel özetlemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

1 de Butcher çok iyiydi, 2de de Mephisto kesip duruyorduk :)

Geçliğin verdiği heyecan olsa gerek "Fresh Meat" lafını duyunca altıma bırakacak gibi olurdum.

Ben de 6-7 den fazla yaratıkla dövüşürken inanılmaz kasıyor. Normalde oyun çok aşırı düşman olunca kasar ama bu beta da söz ettiğim kasma normal oyunda olan kasma gibi değil. Yaratıkların hepsini öldürsen bile oyun kasmaya devam ediyor. Ancak köye ışınlanınca düzeliyor.

Bu arada beta oynarken inanılmaz sayıda turuncu ve yeşil itemler düşüyor. Beta da %2000 turuncu ve yeşil item düşme şansı vermişler.

Umarım bu kasma olayı sadece beta olduğu içindir aksi halde benim sistem artık Diablo 3 oynamak için yetersiz kalacaktır. Gerçi Blizzard her çıkardığı güncellemeyle çaktırmadan oyunun sistem gereksinimi de yükseltiyor gibi geliyor.

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Geçliğin verdiği heyecan olsa gerek "Fresh Meat" lafını duyunca altıma bırakacak gibi olurdum.

Aynen Mehmet Hocam. Zaten oyunda çok karanlıktı, harika bir atmosferi vardı bence o yıllara göre...
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

2.2.0 yamasını test eden var mı?

Ben de 6-7 den fazla yaratıkla dövüşürken inanılmaz kasıyor. Normalde oyun çok aşırı düşman olunca kasar ama bu beta da söz ettiğim kasma normal oyunda olan kasma gibi değil. Yaratıkların hepsini öldürsen bile oyun kasmaya devam ediyor. Ancak köye ışınlanınca düzeliyor.

Bu arada beta oynarken inanılmaz sayıda turuncu ve yeşil itemler düşüyor. Beta da %2000 turuncu ve yeşil item düşme şansı vermişler.

Umarım bu kasma olayı sadece beta olduğu içindir aksi halde benim sistem artık Diablo 3 oynamak için yetersiz kalacaktır. Gerçi Blizzard her çıkardığı güncellemeyle çaktırmadan oyunun sistem gereksinimi de yükseltiyor gibi geliyor.

Şu oyundaki kasma sorunundan zaten kurtulamayacağız bence.

Geçenlerde iyi olan sistemimi değiştirdim aşağıdaki sistemi topladım yine 4 kişilik partilerde fps nin çok düştüğü oluyor ne yaptığım belli değil sadece mouse 2 ye basıyorum condemn için :D

AMD FX 6230 işlemci
    8GB DDR3 Ram
    R9 280X Ekran Kartı
    250GB SSD HDD

• evet siz sadece mouse 2 ye ama
    autohotkey yerinize 4-5 tuşa daha basıyor seri aralıklarla :D

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Aynen Mehmet Hocam. Zaten oyunda çok karanlıktı, harika bir atmosferi vardı bence o yıllara göre...

Hoş o zamanlar fazla oyunda yoktu. ama D1 olsun D2 olsun zamanını aşan oyunlardı gerçektende.

• v1gor kullanıcısına yanıt
    Oyunun optimizasyonu zaten rezil bir de AMD olunca senin sistem
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Genellemeler, genellikle yanıltıcıdırlar (ki bu da öyle olabilir; ona göre ha!). Ben de Amd ekran kartı kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum; özellikle son çıkardıkları Omega sürücüleri ile "eskiyi" unutturdular.
    Bu arada, SSD takviyesi de sistemi çok rahatlatıyor. SSD sisteminin mimarlarından Crucial'ın ürünleri geçtiğimiz aylarda ülkemize giriş yaptılar ve muadillerine nazaran daha ucuza bulunabiliyorlar...

Ayrıca OMEGA hakkında bir bilgim yok, ilk defa da senden duydum mağaradamı yaşıyordum yoksa. Biraz bilgi verebilirmisin? Tüm ekran kartı modelleri için mi çıktı yoksa belli bir modelin üstü falan mı?
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Tüm kartlar için çıktı, şur'da genel bilgi ve indirme yolu gösterilmiş. :)

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMDCatalystOmegaWINReleaseNotes.aspx

@Bülent Başkan, abi Amd/Ati deyince ben direkt VGA olarak algıladım, algida dondurmaları gururla sundu...

Düzenleme: Optional dakini kurmuşum sadece, rezillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 4 Mart 2015; 21:23:57 >

Orijinalden alıntı: bulent35220

aynen ne yazık ki amd sistemler cortluyor her ne hikmetse

Winfos 10 DirectX 12 yi bekle bülentciim Amdlerimiz ucacak...

Onlar gökleri ve yeri yaratan ve onlari yaratmakla yorulmayan Allah'in ölüleri diriltmeye de kadir oldugunu görmüyorlar mi? Evet süphesiz ki, O'nun herseye gücü yeter.
  • amd sistem gitti bile
    2 adet intel sistem oldu 1 adet i5 bir adet q6600

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • Benim bilgisayarımın işlemcisi Intel , ekran kartı Nvidia ama Diablo 3 ben de de sıkıntı yaratıyor. Hele 2.2.0 PTR Betası felaket şekilde kasıyor. Blizzard firmasının ciddi şekilde çaktırmadan oyunun sistem ihtiyacını her yama birlikte iyice yukarıya doğru çıkarmaya başladığından şüphe ediyorum. 2-3 yama sonra benim bilgisayar oyunu hiç çalıştırmazla şaşırmam.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.