Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.608
Cevap
11
Favori
105.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • o değilde akşam bizi fena sattın nico :DDD

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • l need whitching hour and ice climder.
    go to cinema
    Bana da whitching hour lazım. Nevar ne yok kadalaya yatırıyoruz ama boş. Tabi benden daha çok uniq e Tasker Theo lazım. Telef oldu yazık.
    Hafta sonu güzeldi 4 kişilik grupla grfit 42 ye kadar yükseldik. 2 dh 1 monk 1 wd baya zevkliydi cumartesi gece 3 e kadar pazarda akşam 4-5 e kadar full grift takıldık. Çok zevkliydi. Biraz daha ayar çeker WD kukri, uniq e T&T bulursak herhalde bi 45 e falan çıkarız. (sıralamada ilk 100 e gireriz :)) Hafta sonuda girerdik ama son gelen harita çok kötüydü. Grfitte siz nekadar iyi olsanızda gelen harita, mob yoğunluğu ve elitlerin özellikleri baya durumu zorluyor.
    Kanımca şu anki halde gr100 lere falan çıkmak imkansız gibi. Çok kolay oldu diye Exploding palm, Aztuaregs ve Rh değiştirince yaratıklara kendi hp lerinin yüzdesiyle vuran bişey kalmadığı için dayansanızda yaratıklar nasıl kesilir bilmiyorum.

• Oyunda öncelikle gerçek şansımızın çok olması gerekiyor. Sonrasında da iyi arkadaşlar. Gerçekten de şanslıysak, iyi arkadaşlara sahipsek bir oyunda bir kişi azmiyle nereye kadar gelebiliyorsa o güç dörde katlanıyor.

Ne diyor bu? Tansiyon ilacını mı almayı unutmuş yine? dediğinizi duyar gibiyim. 497 dex, roll ile 496 olan vit, %7 attack speed ve %49 chd'li twh'sini kendisinde 463 dex, 460-470'lerde vit, 5 attack speed ve %36 chd'li twh olmasına rağmen whisper ile lazımsa atayım diyen bir arkadaştan edinmiş birisinin tavsiyesi. Ben de bana düşen item'lar bendekilerden çok çok iyi ya da (bazen çok çok iyi olsa da verebiliyorum) kusursuz (yabancı bir arkadaşta 500 dex, 7 attack speed, 50 chd'ye roll'lenmiş ve orijinal olarak soketli RoRG mevcut, onun gibi) değilse paylaşıyorum. 2550 damage'li Rhen'ho kullanıyorum, roll ile 2650 falan olabilecek bir Rhen'ho düşürürsem hiç olmayan ya da çok isteyen birisine veriyorum yani.

Ben olayı böyle çözebildim, etrafımda da güvenebileceğim ve gerçekten sevdiğim insanlar var. İş arkadaşlarım, dostlarım, üniversite arkadaşlarım, sevdiceğimiz, akrabalarımız hep böyle olunca, iyi niyetli ve güvenilir olunca sorun yaşanmıyor. Davor diye bir arkadaşım var Hırvat kendisi, 35 yaşında bir arkadaş, her oyuna geldiğinde selâmını verir, oyuna çağırır, oyuna girebilir miyim der, elindekilerden daha iyi bile olsa eğer bende hiç yoksa bulduğu item'ları paylaşır, sırf kendisinden 2 gift almışlığım var. Eski klanımdan çıkma sebebim "Hadi beyler loot share \o/" diyen adamların bizdeki her şeyi toplaması ama bir item ihtiyacımız olunca linklediği item'ı istediğimizde "Ben kullanaceeem (Arap bacı mıdır nedir)" demesi, çoluk çocukla oynuyorum intibası yaratması (Çoluk çocukla alıp veremediğim, yaşa takılı kalan birisi değilim).

Düzgün üç arkadaş bulursanız bir item'ı düşürme ihtimaliniz tam dörde katlanıyor. SMK, Calamity, Az'turrasq, WOH, Furnace gibi item'larınız yoksa bu item'lardan önce doğru arkadaş bulmamız gerekiyor. Bizim Türk arkadaşların çoğunda soul sevdasına bile paylaşımdan kaçınma, link atmama var. Laptopunu kapıp bana gelen bir arkadaşım var, iki haftada bir oynarız bizim evde. O da böyle. Güzel bir şeyi kendine saklıyor, depo karakterinde çürüyor o item. Belki linklese birisi heveslenecek, kullanacak. Ama bir gün kullanacak, ama on gün. Sorun değil. İşe yarasın da. Havalar ısındı yine.

Edit: Sonuç olarak dörde katlanıyor (Ne kadar yazmışım ya öyle).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 29 Eylül 2014; 15:36:57 >

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• WaapS#2356 beni de alın abi ya hiç klanım yok. yaş 25.

▂▃▅▆ ◐ Steam: Profile ◑ ▆▅▃▂
    • Msi b150m Bazooka • i5-6500 Skylake @3.2ghz • Asus Strix Gtx960 4GB OC •
    • Aerocool xPredator Cube • Kingston Hyperx Fury (2x8) 2133mhz DDR4 • 240gb SSD • 500gb HDD • 1tb HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Oyunda öncelikle gerçek şansımızın çok olması gerekiyor. Sonrasında da iyi arkadaşlar. Gerçekten de şanslıysak, iyi arkadaşlara sahipsek bir oyunda bir kişi azmiyle nereye kadar gelebiliyorsa o güç dörde katlanıyor.

Ne diyor bu? Tansiyon ilacını mı almayı unutmuş yine? dediğinizi duyar gibiyim. 497 dex, roll ile 496 olan vit, %7 attack speed ve %49 chd'li twh'sini kendisinde 463 dex, 460-470'lerde vit, 5 attack speed ve %36 chd'li twh olmasına rağmen whisper ile lazımsa atayım diyen bir arkadaştan edinmiş birisinin tavsiyesi. Ben de bana düşen item'lar bendekilerden çok çok iyi ya da (bazen çok çok iyi olsa da verebiliyorum) kusursuz (yabancı bir arkadaşta 500 dex, 7 attack speed, 50 chd'ye roll'lenmiş ve orijinal olarak soketli RoRG mevcut, onun gibi) değilse paylaşıyorum. 2550 damage'li Rhen'ho kullanıyorum, roll ile 2650 falan olabilecek bir Rhen'ho düşürürsem hiç olmayan ya da çok isteyen birisine veriyorum yani.

Ben olayı böyle çözebildim, etrafımda da güvenebileceğim ve gerçekten sevdiğim insanlar var. İş arkadaşlarım, dostlarım, üniversite arkadaşlarım, sevdiceğimiz, akrabalarımız hep böyle olunca, iyi niyetli ve güvenilir olunca sorun yaşanmıyor. Davor diye bir arkadaşım var Hırvat kendisi, 35 yaşında bir arkadaş, her oyuna geldiğinde selâmını verir, oyuna çağırır, oyuna girebilir miyim der, elindekilerden daha iyi bile olsa eğer bende hiç yoksa bulduğu item'ları paylaşır, sırf kendisinden 2 gift almışlığım var. Eski klanımdan çıkma sebebim "Hadi beyler loot share \o/" diyen adamların bizdeki her şeyi toplaması ama bir item ihtiyacımız olunca linklediği item'ı istediğimizde "Ben kullanaceeem (Arap bacı mıdır nedir)" demesi, çoluk çocukla oynuyorum intibası yaratması (Çoluk çocukla alıp veremediğim, yaşa takılı kalan birisi değilim).

Düzgün üç arkadaş bulursanız bir item'ı düşürme ihtimaliniz tam dörde katlanıyor. SMK, Calamity, Az'turrasq, WOH, Furnace gibi item'larınız yoksa bu item'lardan önce doğru arkadaş bulmamız gerekiyor. Bizim Türk arkadaşların çoğunda soul sevdasına bile paylaşımdan kaçınma, link atmama var. Laptopunu kapıp bana gelen bir arkadaşım var, iki haftada bir oynarız bizim evde. O da böyle. Güzel bir şeyi kendine saklıyor, depo karakterinde çürüyor o item. Belki linklese birisi heveslenecek, kullanacak. Ama bir gün kullanacak, ama on gün. Sorun değil. İşe yarasın da. Havalar ısındı yine.

Edit: Sonuç olarak dörde katlanıyor (Ne kadar yazmışım ya öyle).

biz o dediğiniz arkadaşlara sahibiz gerçekten öyle olunca oyun çok daha zevkli oluyor ;)

• dün deneme için tekrar jade wd yapayım dedim üst grifler için
    ya ben oynamayı unuttum ya da bunun dps oldukça düşmüş
    canım sıkıldı iyice
    30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • şimdi publicte petlerle grift 28 denedik patladık
    bunda da bu sıkıntı var kukri hariç herşey tamam ama yetmiyor işte
    özellikle üst seviyelerde tek atıyor yaratıklar

Aslına bakarsınız support monk yanına bi sup WD, 2 de DH alınca biz 42 yi gördük.
    Bi zamanlar öksüz yetim bi kenar da boynu bükük monklar son patchle hem solo hem partlerde coşuyorlar. Artık yerimizi barbarlar aldı. Onlar boynu bükük geziyorlar.

Bi bakın bakem ?
    Monk demişken benim elemana bakıp t6 rift için eksiklerini söyleyebilirmisiniz? Özellikle monk a has leg gem'ler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/gazor-2470/hero/49607997

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazor -- 1 Ekim 2014; 17:13:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: moz@

Yahu arkadaşlar şu Jade olayını anlatacak bir babayiğit var mı ?
    Ben yüsük len seti 6 ya tamamlıyorum hatta kurkri denen meret de var ama pek bir faydasını göremedim bendeki kıyafetler mi ezik ?
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/moz-2657/hero/47376617

Bi bakın bakem ?

Quetzalcoatl (Voodoo Mask)
    Ve jade pabuçların eksik.

Bunlarla set tamamlanacak.

Bu video da faydalı olacaktır.
    http://m.youtube.com/watch?v=8fElBPFyKJ8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 1 Ekim 2014; 18:07:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi eksik çok nerden tamamlasam bilemedim
    ama benim sezon öncesi karakteri bir incele derim hem item hem skiller açısından

• quote:

Ben yüsük len seti 6 ya tamamlıyorum hatta kurkri denen meret de var ama pek bir faydasını göremedim bendeki kıyafetler mi ezik ?

Bi bakın bakem ?

1.Posion değil Cold gitmeniz lazım.

2. % Zombie Dog yerine % Haunt gitmeniz lazım. Shoulder, Chest ve Mojo da % Haunt olmalı.

3. Silah hızı düşük, base damage i yüksek olmalı. Bu Jade için çok önemli. Sizin silahınızın hızı 1.40 (yani hızlı) ve base damage i çok düşük. Base damage Büyük Sayının altında yazan XXXX - XXXX Damage kısım. Buna en uyan silahlar, tek el için Sunkeeper, çift el için The Furnace. Eğer bunlardan biri yoksa elinizdeki silahlardan dediğim gibi hızı düşük base damage i yüksek olanı kullanın.
    Hearthstone : DarkEternal#2641

• Ustteki monk rehberindeki esyalarim hazir. Chatten soryim dedim de kimse yoktu. Iyi oldu bu. Fly dragon da var furnace de var. Degismeli mi kullanayim yoksa fly dragon yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Bi bakın bakem ?

1.Posion değil Cold gitmeniz lazım.

2. % Zombie Dog yerine % Haunt gitmeniz lazım. Shoulder, Chest ve Mojo da % Haunt olmalı.

3. Silah hızı düşük, base damage i yüksek olmalı. Bu Jade için çok önemli. Sizin silahınızın hızı 1.40 (yani hızlı) ve base damage i çok düşük. Base damage Büyük Sayının altında yazan XXXX - XXXX Damage kısım. Buna en uyan silahlar, tek el için Sunkeeper, çift el için The Furnace. Eğer bunlardan biri yoksa elinizdeki silahlardan dediğim gibi hızı düşük base damage i yüksek olanı kullanın.

Ok %97.8 oranında @bulent35220 karakterine sağdık kalarak (Üst baş ve Skill olarak) tekrar konfigüre ettim.
    Birde Jade build için kukri gerekli mi yoksa o başka bir build mii o ?
    Oyun tarzını değiştirmek gerekiyor sanırım Pkadar rahat değil anladığım kadarı ile. ?
    DPS im düştü biraz oda itemlerin kalitesi ile ilgili sanırım ?
    Yeni Jade Buildim şöyle oldu.

Tekrar bir yorum alayım.

• İnceledim Mehmet abicim sonuç vahim :D
    1- kemer mutlaka değişecek çünkü JADE düşmanı AS var kemerde varsa mutlaka Hwoj Wrap olsun (mümkünse 80 slow olanı)
    2- Bracer aynı şekilde AS var değişecek mümkünse Strongarm olsun
    3- Mojo da mana yerine ahunt yakala abicim
    4- omuzluk zombie dogs yerine haunt ya da CD yakala
    5- Silah mutlaka değiş varsa Furnace, sunkeeper, azurawath(cold için)
    6- yüzüklerdeki gemleri değiş (bu konuda bende çok iyi değilim ama bane of powerful mutlaka olsun birinde)
    benden bu kadar eklemek isteyen olursa yazabilir ayrıca
    kolay gelsin ;)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.