Şimdi Ara

doa raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba n11 tarafından monitor aldım bozuk geldigi garanti i.in doa raporu verildi bu yuzden satıcıya iletim benimle whatsapptan iletiseme gectik bana yeni urunu gonderdi urunde vidasız ve monitorde olu piksel vardı yine garntiye gitti ve yine doa raporu geldi ama satıcı kabul etmitor 2. urunun sistemde kaydı yopk ve fatura kısmı boş bu yuzden kullanamıyorum ne yapmalıyım

bana en son bunu dedi size 2 defa urun gonderildi bu haktan bir kere kullandınız fatura ilk urune aitti ve bunu kullanarak zaten 2. urun verildi aynı fatura ile 2. kez iade yasal degil ve 2. raporda fatura bilgi kısmı bos buda belgeyi geçersiz kılıyor.

beyler,bayanlar lutfen yardım edin ne yapmalıyım bozuk urunu garntiden yine alıbiliyormuyum doa raporu verilse bile yani bozuk urunude alsam o da olur çunku suan rapordan baska bisey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguenadamm -- 10 Nisan 2025; 20:17:41 >

1. Marka belirtmemişsiniz Doa raporunu hangi (ithalatçı/distribütör) firma verdi?
    2. Rapor cihaz bazındadır satıcı uğraşmak istemediğinden yokuş yapıyordur, dilerseniz firma ile görüşüp durumu izah edin direkt (ithalatçı/distribütör) firmadan değiştirin.
  • raporu lenovo verdi bi şekilde n11 uzerinden iade açabildim ama doa raporunu suresi geçtigi için kabul etmiyor satıcı bana lenovoyla kosunup yeniden duzenlenmesini soyluyor

• gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Ihtalatçı derken satın aldığım yerin mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çürük Raporu
    4 yıl önce açıldı
    ekspertiz raporu ve suresi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.