Şimdi Ara

'DNS Yapılandırmanızda Sorun Olabilir' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ufak tuş yoksa kürdan ucu büyüklüğünde bir delik olmalı .oraya kürdan ya da bir iğne ile sürekli basılı tutmakla modem birkaç saniya sonra resetlenir.
    (CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • aynı sorun bendede çıktı arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır aynı problem yaşıpyıum dns ayarlarını değiştirdim fakat yine çözüm olmadı,google chrome kullanıyorum ondan kaynaklanıyo galiba

Orijinalden alıntı: mcse_turk

Bu arada ikinci resimdeki kablo sana aitse kablonun bir tanesi (kahve-beyaz) kopmuş ...RJ-45 konnektörünüde değiştirmeni tavsiye ederim..

Kablo bana ait. Bu interneti nasıl etkiler?

Orijinalden alıntı: IsPraNo

aynı sorun bendede çıktı arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır aynı problem yaşıpyıum dns ayarlarını değiştirdim fakat yine çözüm olmadı,google chrome kullanıyorum ondan kaynaklanıyo galiba

chrome ile alakası ne olabilir

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

aynı sorun bendede çıktı arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır aynı problem yaşıpyıum dns ayarlarını değiştirdim fakat yine çözüm olmadı,google chrome kullanıyorum ondan kaynaklanıyo galiba

chrome ile alakası ne olabilir

walla hocam aynı hatayı sadece chorome da alıyorum diğerlerinde bi sıkıntı olmuyo
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.