Şimdi Ara

dns sunucusu yanıt vermiyor [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum, bilgisayar dün akşamdan beri internete girmiyor dns sunucusu yanıt vermiyor hatası alıyorum.
    dns ayarını otomatik yaptım, farklı dns denedim, ipconfig komutları ile düzeltmeye çalışıyorum, fiziksel adresi yaptım ama sonuç yok. Modemden değil diye düşünüyorum çünkü wifi ile bağlanıyorum cepten.

çözüm önerisi bekliyorum lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulstriper -- 15 Şubat 2014; 12:17:54 >

• Süperonline mı kullanıyorsun ?
  • Hayır ttnet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu bilgi sahibi olan yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    manuel olarak dns ata
  • sorun çözüldü konu silinebilir, ama aynı sorunu yaşayan ve tüm yolları denediği halde çözemeyen arkadaşlar için durumu anlatayım;

komut isteminde

ipconfig /flushdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

komutlarını girdiğinizde muhtemelen

Loopback Pseudo-Interface 1 arabirimini bırakırken hata oluştu: Sistem belirtile
    n dosyayı bulamıyor.

diye bir hata almaktasınız. Bunun sebebi kullandığımız antivirüs programının firewall ının o dosyayı karantinaya alması sanırım. Ben böyle düşündüm ve aslında hiç ihtiyaç duymadığım antivirüs programımı sildim. Programı siler silmez nete de girebildim. Olay bu kadar basitmiş

sabaha kadar bunla uğraşmıştım yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulstriper -- 15 Şubat 2014; 12:16:25 >

• dostum bütün o yolları zaten denemiştim sorun antivirüs programı çıktı. tşkler önerin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soulstriper bende aynı sorun var sürekli netim gidip geliyor antivirüs programını sildim ama hala aynı yardım edermisin lütfen @soulstriper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.