Şimdi Ara

Dns sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün format attırdım makinaya adam dediki kurduğum windows kendinden dns ayarı var yani youtube felan giriyor dedi neyse baktım bazı sayfalara girmiyo bazılarına yarım yamalak giriyor hız düşmüş dns bölümüne girdim dns girilmemiş görünüyor nasıl halledebilirim bu sorunu

• quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

arkadaşlar dün format attırdım makinaya adam dediki kurduğum windows kendinden dns ayarı var yani youtube felan giriyor dedi neyse baktım bazı sayfalara girmiyo bazılarına yarım yamalak giriyor hız düşmüş dns bölümüne girdim dns girilmemiş görünüyor nasıl halledebilirim bu sorunu

Forumdan bir arkadaşın programı bende dns ayarları yapılmadan heryeri açıyor. Sende dene istersen. İşine yarayabilir.

http://rapidshare.com/files/253002217/Onar_c_v1.3.1.exe.html
  • ilk olarak bu olayı eski haline getirmem lazım yapamadım bi türlü
  • Başlat< Ağ Bağlantılarım< Ağ bağlantılarını görüntüle< Yerel ağ baglantısına sağ tıkla< Özellikler< İnternet İletişim kuralları(tıkla birkez üstüne)< Özellikler de< DNS sunucu adresini otomatik olarak al dersen sorunun halolacktır.

Sonra benim önerdiğim programı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 7 Temmuz 2009; 16:34:47 >
  • şuan normal zaten dns girilmemiş gibi gözüküyor
  • yokmu bilen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabregas.

yokmu bilen

Format atan jacker falan gibi otomatik dns programı falan yüklemiştir eklekaldırdan bulup kaldırabilirsin.
  • baktım oda yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.