Şimdi Ara

DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET HATASI [FORMATA GOTURUYOR BENI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şu ana kadar hiç bir modem ve internette yaşamadığım hatayı evimdeki adsl de yaşamaya başladım. Telefonu modem olarak kullanınca giriyor ama evdeki modeme bağlanınca bu hatayı veriyor internete girerken. Evdeki diğer windows xp ve 7 işletim sistemine sahip bilgisayarlarımdan girebiliyorum ancak windows 8.1 yüklü iki bilgisayarımda da benzer hata alıyorum. Biri bir şekilde halloldu ama asıl bilgisayarım bir türlü çözülmedi. Bu 8.1 'e zaten uyuz oluyordum, iyice dellendim. Beni format noktasına getiren şu; dns ayarlamak için ne ağ merkezi ne de denetim masası açılıyor. Sağlam bir yazılımsal sıkıntısı var bu 8.1 'in dosya işlemlerinde. Şimdi bana bu hata için önerebileceğiniz bir şey var mı, forumlarda var olan tüm cevapları ve önerileri denedim. Onlardan başka bir şey söyleyebilir misiniz? Yok diyorsanız, bilgisayara format atmadan 8.1'i usb ye yazsam, oradan check ettirebilir miyim?

• shpynx kullanıcısına yanıt
    malesef, bulamıyor.

UnKnown can't findwww.google.com: No response from server
    Server: UnKnown
    Address: fec0:0:0:ffff:-1
    Sağolun sayenizde sorunum çözüldü...
    hocam koyu puntolu yerleri tam anlayamadım ama?
    Hocam, videodakileri aynen yaptım, nesne zaten listede diyor. Yine bir sonuç yok.
    Hocam, sanırım 3 kere dns eklemişim ve hatalı. Bundan kaynaklı diye düşünüyorum ama çözüm olarak ne yapabileceğimi bulamadım.

DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET HATASI [FORMATA GOTURUYOR BENI]
    yine benzer bir durum var hocam.

www.google.com
    Server: UnKnown
    Adress: 208.67.222.222

UnKnown can't findwww.google.com: No response from server
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Page Blocked--- sorunu yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çalışıyor hocam, biraz önceki çözüme dönecek olursak; o üç dns yi silip verdiğiniz iki adresi nasıl yazabilirim? Bir de öyle deneyelim, çünkü şu anda yanlıştan dns var sistemde.
    Yok hocam, dediğiniz komutla dns leri sıfırladım. Sonra emin bir şekilde doğru olanları yazdım yine olmadı. Sıkıntı modem-windows8.1 uyumsuzluğunda gibi, çünkü sıkıntı bilgisayarda desem telefonu modem olarak kullandığımda bağlanabiliyorum. Sıkıntı modemde desem şu anda o modemden internete bağlıyım. Problem neden kaynaklı olabilir?
    "Registration of the DNS resource records for all adapters of this computer has been initiated. Any errors will be reported in the Event Viewer in 15 minutes."

diyo ancak herhangi bir gelişme yok.
    Hocam, yönetim olaylarının özeti kısmında hata sekmesi altında son saate ait 72 hata görülmekte. Bunların 31 tanesi Service Control Manager kaynağında, 36 tanesi ise DistributedCOM kaynağı altında, birer tane de başka kaynaklarda var. Bu bize bir şey ifade ediyor mu?
    Uğraşmak istemem olur mu hocam, dün geceden beri uğraşıyorum. Sabah 5'te yattım, okumadığım makale,post kalmadı. Sizi uğraştırmak rahatsız ediyor beni, normalde çok az yazarım böyle sorunları ama bu sefer hakkaten bir şey bulamıyorum. Şimdi baktım da modem bana ip vermiyor olabilir mi? Biraz önce paylaştığım ss de dikkat ederseniz, IPv4 kısmında 169.254.3.66(preferred) yazıyor, modemden gelen ip böyle olmaz. Acaba modem de DHCP açık ve sınırlı mı, bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
  • modemden dhcp yi none yaptım, bu sefer bağlı olduğum bilgisayarda gitti, modeme kablolu da bağlanamiyorum. telefondan giriyorum su anda, modem reslesem çözüm olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    etiketlemeyi unutmusum, bildirim gelmemis olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok sağolun hocam, modem resleyince düzeldi ama bu benim aklıma niye en son geldi onu anlamadım. Sadece 5 dakikalık işmiş. İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Kablolu bağlanmak için 15liraya kablo aldım, o koydu ama şimdi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.