Şimdi Ara

DNS AYARLARI!!!(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube ıcın dns ayalarını deıstırmıstım ama o gunden berı bazı sıtelerde OPENDNS adlı sıte acılıyor.Eskı dns ayarlarını bılen warsa paylasalım.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkowich -- 18 Haziran 2008; 16:45:54 >

• Resimdeki dns sunucu adresleri ile youtbe gayet güzel çalışıyor... Eski dns derken bunları kullanmak istemeyip de eski ayarlara dönmek isterseniz DNS sunucu adresini otomatik olarak al seçeneğini işaretlemeniz yeterli olacaktır... (ama bu şekilde youtube'a erişemeyeceksiniz..)

DNS AYARLARI!!!(ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMr... -- 18 Haziran 2008; 14:17:59 >
  • O DNS ayarları proxy ıle girmen anlamına gelir. Bide bu adresi dene sonuçta aynı şey

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://www.youtube.com
  • youtube ip nodan yasaklanıyor dns değiştirmek işe yaramıyor. sorunun cevabınıda @eMr.. arkadaşımız vermiş . otomatik yaparsın sorun kalmaz.
  • Otomatik olarak alsan bile işe yaramıyor bi zamanlar bende denemıstım o seceneği ıp değiştikce acılmadı. Benım koydugum link her zaman çalısıyor
  • arkadaşın sorunu youtube ile değil anladığım kadarıyla. girdiği dns numaraları yüzünden başka siteler açmıyormuş. o siteelre girmenin yoluda dns numaralarını otomatik algılamak. youtube giremez ayrı konu

quote:

Orjinalden alıntı: ITheHeavenI

Otomatik olarak alsan bile işe yaramıyor bi zamanlar bende denemıstım o seceneği ıp değiştikce acılmadı. Benım koydugum link her zaman çalısıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: XLT

arkadaşın sorunu youtube ile değil anladığım kadarıyla. girdiği dns numaraları yüzünden başka siteler açmıyormuş. o siteelre girmenin yoluda dns numaralarını otomatik algılamak. youtube giremez ayrı konu

• Tamam çözüldü Teşekkürler...
  • yav bir allahın kulu türktelekomun dns lerini bilmiyormu 195.175.39.40-
    195.175.39.39
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

yav bir allahın kulu türktelekomun dns lerini bilmiyormu 195.175.39.40-
    195.175.39.39

otomatik ayarlara alınca ezbere bilmeye gerek kalmıyor...

Bu arada OpenDNS sin sorun çıkardığı site daha dörmedim ben..Yani TT DNS server larına hiç ihtiyacım olmadı...Konu sahibi arkadaşımız sorununu biraz açsa fena olmayacak...
  • Konu gereğinde açık arkadaşım..Youtube için ayarladıgım DNS ayarları bazı sorunlar açtı..Bazı sitelere girereken opendns sıtesı acılıyor..Bende eski dns ayarlarını sordum fakat otomatik şec secenegı kullanınca çözlülüyormus..İlgilenen arkadaslara teşekkürler....
    quote:

Orjinalden alıntı: clarion

quote:

195.175.39.39

Bu arada OpenDNS sin sorun çıkardığı site daha dörmedim ben..Yani TT DNS server larına hiç ihtiyacım olmadı...Konu sahibi arkadaşımız sorununu biraz açsa fena olmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkowich -- 18 Haziran 2008; 17:38:36 >

• otomatik algıla deyince ttnet adsl dens numaralarını giriyor zaten ezber yapmaya gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: berkowich

Konu gereğinde açık arkadaşım..Youtube için ayarladıgım DNS ayarları bazı sorunlar açtı..Bazı sitelere girereken opendns sıtesı acılıyor..Bende eski dns ayarlarını sordum fakat otomatik şec secenegı kullanınca çözlülüyormus..İlgilenen arkadaslara teşekkürler....
    quote:

Orjinalden alıntı: clarion

quote:

195.175.39.39

• Of bu ananoymous ktunnel gibi isteler hariicnde başka türlü açılmıyor mu?O siteler hem çok reklam içeriyor hem de bende flash palyer yüklü olmasına rağmen yükleyin diyor..Kenid kendimizi cezalandırıyoruz resmen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.