Çözen veya inceleyen oldu mu acaba?45 lira deneme için az bir miktar değil eğer gerçekten kaliteli ve ösym ayarında hazırlanmış bir denemeyse almayı düşünüyorum. |
Dnm Plus 45 lirayı hak ediyor mu?

-
-
türkçesi iyi
matta bazı sorular uğraşırıcı
fen sos fena değil
içinden bir kitapçık çıkıyor çözümleri ona yapmışlar geometri sorularının çözümü yok .Uygulamada da bulamadım
Bahsettikleri optik okutmanın çalışmasını beklemiyordum ve çalışmıyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sorudelisitürkçesi iyi
matta bazı sorular uğraşırıcı
fen sos fena değil
içinden bir kitapçık çıkıyor çözümleri ona yapmışlar geometri sorularının çözümü yok .Uygulamada da bulamadım
Bahsettikleri optik okutmanın çalışmasını beklemiyordum ve çalışmıyor zaten.
anladım hocam teşekkürler, biraz araştırdım ve gereksiz olduğuna karar verdim.Aynı fiyata çok daha iyi neredeyse 2 deneme alırım diye düşünüyorum
-
3.denemesi dün bitti.
Sosyal fen sınavdan 2-3 soru hariç çok uzak değil.
Türkçe için metinler çok güzel cidden tam sınav gibi yapmış aslında ama dil bilgisi ne öyle.3.denemede kitapçığı bir çevirdim yarım sayfalık dil bilgisi sorusu vardı haliyle sınavdan uzak kalıyor.
Matematiği sınavdan çok uzak bence,temel kavram kısmında sürekli en az en çok sorusu var.İhtimal dahilinde ilerlemen gerekiyor çoğu soruda .Problemleri bana kısa geldiG.Geometrisi sınavdan zor ama sorulari iyi.Ben 25 liraya Trendyol indirimiyle almıştım yani 45 TL vermedim ama benim gözümde 25 lirayı bile pek hak etmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle hayır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
para tuzağı.
-
Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için.Ben de zaten almaya pek sıcak bakmıyordum ama 45 lira olunca insan gerçekten kaliteliyse alabilirim diyor kendine.Tabi biraz araştırma ve yorumlardan sonra kesinlikle almamaya karar verdim ben de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X