Şimdi Ara

DMC Serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Devil May Cry serisine başlamak istiyorum. 1. Oyundan başlayacağım. Bu oyunun konusu hakkında biraz bilgilendirir misiniz.

• Uzun zaman önce dünyada doga üstü varliklar ve insanlar arasinda büyük bir savas yasanmaktadir.Artik insanlar caresiz bir vaziyette sonlarinin geldigini izlemeye baslamislar ve ellerinden hicbirsey gelmemektedir.Tam o sirada büyük efsanevi Seytan Sparda yaratiklarin dünyalarinin kapisini kapatarak insanlari kurtarmis ve savasi bitirmistir.Aradan bir süre gectikten sonra Sparda dünyadan bir kadin ile evlenmis ve iki erkek cocugu olmustur.Üstelik cocuklari ikizdir.Dante & Vergil.Sparda ölüme yaklastikca kendi gücünü tasiyan iki madalyon yapmis ve cocuklarina vermistir.Madalyonlar nezaman birlesir ise Sparda'nin gücü ortaya cikacaktir.Aradan yillar gectikten sonra ogullari cikmaza gelmis ve farkli yollara gitmistir.Dante dünyada kalip normal yasamaya devam etmis Vergil ise sahip oldugu gücün farkina varmis ve karanliga ilerlemistir.Iste bu andan itibaren DMC 3 te buluyoruz kendimizi.Dante yarin insan yari seytan oldugunu bilsede sahip oldugu gücün farkinda degildir.Ve yeni bir büro acmaya karar vermistir.Daha acmadigi hatta ismini bile koymadigi bürosunda pineklerken birden bire onlarca yaratigin saldirisina ugrar .Tam o andada Dante ellerimizde.Daha ilk bölümden itibaren aksiyon tavana vuruyor.Anlasilamayan bir bicimde önümüze geleni yokediyoruz.Zaten videolarda Dante sürekli hareketleri ile sizi güldürecektir.Etrafinda ne olup bittigi fazla umrunda degildir.Elbette hepsi bukadar degil.Yer altindan kardesi Vergil öncülügünde cikan bir kale ile sehirin darmadagin olmasi Dante'yi hem kizdirir hemde eglenmesi icin bir sebep olur.

• Bu oyunu oynacaksan her videonun her saniyesini izle 1 kere bile esc ye basma , videolarına hastayım ben bu oyunun
  • 1 vs 2 oyun PC ye cikmamis ;(
  • emulatör ile oynayabilirsiniz
  • peki emulatörle malum olarak oynayabilirmiyiz? Oynayabiliyosak- emulatörü nerden indirebilirim?
  • direk 3 ten başlasak olma mı? Oyunda kopmalar yaşar mıyız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ActualCoach 'in Oyun Serisi
    19 yıl önce açıldı
    Deus Ex Serisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 ten başla sonra 1 ve 2 nin videolarını izle sonrada 4 e başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

3 ten başla sonra 1 ve 2 nin videolarını izle sonrada 4 e başla

Bence ilkönce 1'in vidyolarını izlesin neden açıklıyorum:

Çünkü ilkönce 1. oyunu görürse 3. oyunu oynarken vayy bu bundan böyleymiş,şu söyle olmuş bu ondan bu oyunda böyle(biliyorum karışık oldu) diye heyecanlanıyo insan.Daha zevkli oluyo benden söylemesi uzun yıllardan beri dmc oynarım en zevk aldıgım an 1.oyundaki kopuklukları çözmek oldu.
    Ve sana şunu söylim 2.oyunda bi bag bulmak için boşuna kasma ana konuyla hiç bir bag yok zaten dantede sevilen dante degil çok karamsar bi tip
    yapmışlar
    çok uzattım galiba konu dmc olunca uzun satırlar yazasım geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 1 Şubat 2010; 2:19:24 >

• hikayenin akışı bu, 3 te neyin ne olduğunu görürse 1 de göreceği şeyler daha bir heyecan verir ve olayları bağlalar
  • O değilde DMC'nin berbat bir animesi var şahsen ben hiç beyenmedim izlemek için izledim.Oyundaki demolar animeden kat kat daha güzel ve kurguluydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

peki emulatörle malum olarak oynayabilirmiyiz? Oynayabiliyosak- emulatörü nerden indirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

O değilde DMC'nin berbat bir animesi var şahsen ben hiç beyenmedim izlemek için izledim.Oyundaki demolar animeden kat kat daha güzel ve kurguluydu

sen neyden bahsediyorsun ben dmc3 ve 4ün ara videolarını mp4 e atıp yolculuklarda izlerdim

quote:

quote:

peki emulatörle malum olarak oynayabilirmiyiz? Oynayabiliyosak- emulatörü nerden indirebilirim?

oynayabilirsin, google'da bi araştır bulamazsan bakarız birşeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

emulatör ile oynayabilirsiniz

Şu an bana sağlam bir emülatör önerebilirseniz gerçekten size çok minnettar olurum.Emülatör hakkında çok soru işaretleri var kafamda.Bilgisayara zarar verir mi?Performansı nasıl olur?Kurulum ve kullanımı nasıldır?Ps emülatörü mü yoksa Xbox emülatörü mü daya iyidir?Bu sorularımı cevaplarsanız gerçekten çok minnettar olurum.Lütfen cevaplayın.Ek olarak sistemim: 8gb ram , i7 4500u turbo ile 3ghz , amd radeon hd 8670m .
    Şimdiden kucak dolusu teşekkürler.Allah hepimizden razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 7 Şubat 2015; 2:09:09 >
  • Sanırım ben oynayalı epey oldu. Zar zor hatırlıyorum. Öncelikle emülatör ile oynamak istiyorsan sağlam bir bilgisayarın olması şart ki seninkisi kaldırır gibime geliyor. PS emülatörü kullandım diye hatırlıyorum. Bende kasma falan olmamıştı, bazen ufak tefek kasmala oluyordu ama çok ender diyebilirim. Umarım sende sıkıntı yaşamadan oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Sanırım ben oynayalı epey oldu. Zar zor hatırlıyorum. Öncelikle emülatör ile oynamak istiyorsan sağlam bir bilgisayarın olması şart ki seninkisi kaldırır gibime geliyor. PS emülatörü kullandım diye hatırlıyorum. Bende kasma falan olmamıştı, bazen ufak tefek kasmala oluyordu ama çok ender diyebilirim. Umarım sende sıkıntı yaşamadan oynayabilirsin.

Emülatörün ismini hatrılıyorsanız yazabilirseniz çok iyi olur.Özellikle de Red Dead Redemption için emülatör bulmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 7 Şubat 2015; 12:31:41 >
  • Konu olarak seri kendisini bile önemsemiyor kronolojik olarak ilerlemiyor. dövüş mekaniğini görmek için 1-3-4-dmc şeklinde oynanabilir.

2. oyunu geç, absürd bir dmc idi
  • Maalesef emülatörün ismini hatırlamıyorum. Arkadaşın dediği gibi, 2. oyun çöp. Birinci oyunu oynasan yeter.
  • Bir emülatör vardı geçenlerde bulmuştum. Adı ePSXe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.