Şimdi Ara

DLSR makine + ipad için omuz askılı çanta tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 100 tl civarında çanta bakıyorum . mümkünse daha ucuza. sırt çantası değil. nasıl isimlendirilir bilmiyorum ama askılı omazu çantası diyebiliriz sanırım.

isteklerim ve ihtiyaçlarım oldukça basit. DSLR makine koyaacğım &D yada 5Dmark3 bunlar battery grip ile de konulabilir. ( hatta battery grip ile daha iyi olur benim için.

yanımda toplamda max 2 lens taşırım. 50ml veya 85 ml. ve 24-105. genel olarak 24-105 takılı olur .

bunların dışında ipad şarj aleti dışında birşey taşımama ihtiyacım yok. ihtiyaçlarım bunlar.

çanta amazondan ebaydan yada herhangi bir çin sitesinden olabilir. varsa tavsiyelerinz bekliyorum.

DSLR Makine seti ve bilgisayar için omuz çantam var. ipad çamtam var. notebook çantam var ama bana asıl lazım olanı bu şehir içine gezi yaparken.

• çift makine kullanıyorum dış çekimde ipadle çekimlerimi kontrol ediyorum bu işini görür kaliteli şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

çift makine kullanıyorum dış çekimde ipadle çekimlerimi kontrol ediyorum bu işini görür kaliteli şık

Sen resim mi ekledin ? göremedim.

Bugun öğlen bu çantayı aldım
    Lowepro Event Messenger 250

ürün şimdilik gayet iyi. benim basit ihtiyaçlarıma cvp veriyor. fiyatıda normal. çok sağlam vs değil tabi. eksisis yağmurluk yok ama bu benim için çokda eksi değil

çok kaba değil. ipad+dslr makine 24-105 yada daha uzun lens takılıyken + başka lens ve flasş çok rahat sığıyor. her lens için parasoley .

ekstra 13" notebook + bunların hepsinin aksesuarları kabloları ek aparatlar vs kolayca sığıyor beklentim olmamasına rağmen.
    ben bu kadar doldurmadan dolaşacağım dışarda. sonuçta her ekstra yük beni yoruyor.

• ugur@ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun link eklenmemiş :)

http://www.aliexpress.com/item/National-Geographic-NGW5070-NG-W5070-Walkabout-5070-doubleshoulder-DSLR-Camera-Rucksack-Backpack-Laptop-bag-for-Canon/846539531.html

omuz çantası insanı yoruyor sanki bendede vardı sırt alınca bıraktım
  • Bende sırt çantası var ama çok büyük. otobuse binicem üsste valiz yerine sığmıyor. şehir içinde yolda giderken fotoğraf çekmek istesem iki saat uğraşıyorum.

butun ekipmanlarımı laptop + ipad bütün lensler 2 makineyi rahatlıkla alıyor . ama ben bir makine bir ipad koymak istiyorum belkgi birde flash ve prime lens.
    bunlar için sırt çantası zor oluyor.

teşekkür ederim ilgine. çantan güzelmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

çift makine kullanıyorum dış çekimde ipadle çekimlerimi kontrol ediyorum bu işini görür kaliteli şık

Sen resim mi ekledin ? göremedim.

Bugun öğlen bu çantayı aldım
    Lowepro Event Messenger 250

ürün şimdilik gayet iyi. benim basit ihtiyaçlarıma cvp veriyor. fiyatıda normal. çok sağlam vs değil tabi. eksisis yağmurluk yok ama bu benim için çokda eksi değil

çok kaba değil. ipad+dslr makine 24-105 yada daha uzun lens takılıyken + başka lens ve flasş çok rahat sığıyor. her lens için parasoley .

ekstra 13" notebook + bunların hepsinin aksesuarları kabloları ek aparatlar vs kolayca sığıyor beklentim olmamasına rağmen.
    ben bu kadar doldurmadan dolaşacağım dışarda. sonuçta her ekstra yük beni yoruyor.

Hayırlı olsun,

Çanta içerisinde bölmeler var mı? Yok ise parçaların birbirine sürtmesini nasıl engellemeyi düşünüyorsunuz. ( Böyle bir düşünce var ise )

• bölme var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D3200 için lens önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler,

Çantanın fotoğraflarına bakmayı akıl edince detaylı inceleme fırsatım oldu.
  • benim aslında bir tane daha omuz çantam var. o battery grip ile 24-105 dahil istediğim lens ile koyabiliyorum. bütün lensler flash vs koyabiliyorum. güzel ektra cepleri , filtre koyma yerleri vs herşeyi çok güzel ama ipad koyamıyorum. derdim ipad koyamamak. o yüzden böyle bi ürün aldım.

bu yeni aldığım ürün. battery grip ile kullanılmaz. tek derdim şimdilik bu. yarın büyük bi seyahate gideceğim onun için bu çantayı aldım acele.
    güzel bir sırt çantamda var ama mont vs ile sokaklarda o çanta ile gezmek zor oluyor. ipad alacam sırt çantasını çıkarcam, makineyi alacam çantayı çıkarcam yere koyacağım. tak çıkar tak çıkar. büyük dert.

bu çanta daha ucuz olmasına rağmen daha amator olmasına rağmen benim ihtiyaçlarıma isteklerime cevap veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.