Şimdi Ara

DLS nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabaya hoparlör ve teyp alıcam.şimdilik bass ve anfi almıcam onları biraz daha ilerde düşünüyorum.teyp olarak pioneer 2120ub düşünüyorum fakat dün bimekste kenwood w4044 gördüm 330 tl.bu ikisi hakkında bilginiz var mı?
    bir de önlere dls reference serisi hoparlörlerden tavsiye etti tesisatcı abimiz.

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=6845&k_id=964&kn=DLS

fikirlerinizi alabilir miyim?tşk ederim.

• Onu dinlemedim ama Kicker KS650.2 dinledim 250 Tl civarı fiyatı var. Çok güzel çalıyordu. Ana ünite olarak Pioneer Deh-P5150UB önerebilirim. 300 - 320 Tl fiyatı var. Kumandasıyla beraber satılıyor. 3 RCA amfi çıkışı var. OEL-Display animasyonlu ekrana sahip, önde USB girişi mevcut. İleriye dönük 1 seçim olmuş olur.

DLS nasıl bilirsiniz?

DLS nasıl bilirsiniz?

• tşk ederim.az önce gördüm vatanda 5taksit 2010da ödemeye başlıyosun öyle bi kampanyaları var 2100ub de 290 tl benim için çok iyi olur ocakta ödemeye başlamak sanırım onu alıcam.bilmediğim bişey var 3 RCA çıkışı olmasıyla 1 RCA olması arasında ne fark var bu tam olarak ne oluyo yani?tşk
  • RCA çıkışı amfi çıkışı demek. 3 tane olan 5150 de 1 tanesi subwoofer içindir ve sadece bass frekans geçirir. Diğer 2 si de ön ve arka RCA çıkışlarıdır. Arka olanı da isteğe göre subwoofer çıkışı yapabilirsiniz. Ben olsam En kötü 2 RCA çıkışlı 1 teyp alırdım. Gittigidiyor da Axess e peşin fiyatına 3 taksit seçeneği mevcut.

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-5150UB-USB-GIRISLI-YENI-MODEL_W0QQidZZ21195369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 11 Ekim 2009; 12:07:37 >
  • onu da değerlendiriyim tşk ederim
  • DLS her ürün sınıfında en üstlere oynayan bir markadır (özellikle anfi ve component hoparlörlde..) ... Aklınızda kesinlikle her hangi bir soru işareti olmasın.

Yanlız linkteki componenetler beslemek için en az kanal başına 70w veren, düzgün bir anfiya ihityacınız var.
  • tşk ederim gönül rahatlığıyla alabilirim o zaman ben de o şekilde duymuştum.anfi ilk etapta almıcam zaten onu zamanı gelince düşünürüm.tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    CLC 160 ı nasıl bilirsiniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim aracımda dls ms6a 2 takım var ben çok ama çok memnunum gönül rahatlığıyla alabilirsin
  • teşekkürler arkdaşım r6a aldım ben de
  • iyi bilirdik hocam gomun gıtsın duydugum kadarıyla salam ama dınlemek lazııım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.