Şimdi Ara

DLLHOST.Exe virüs mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görev yöneticisine filan bakıyordum normalde 2 dllhost oluyor kullanıcılarında system yazıyor ama birkere baktığımda 3 taneydi vede birinin kullanıcısında oturum hesabım yazıyordu.Comodo malwarebyts superantipsyware ve emsisoft ile tarattım virüs bulunmadı sizce o keylogger midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yugiohcu

Görev yöneticisine filan bakıyordum normalde 2 dllhost oluyor kullanıcılarında system yazıyor ama birkere baktığımda 3 taneydi vede birinin kullanıcısında oturum hesabım yazıyordu.Comodo malwarebyts superantipsyware ve emsisoft ile tarattım virüs bulunmadı sizce o keylogger midir ?

virustotale bi bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Görev yöneticisine filan bakıyordum normalde 2 dllhost oluyor kullanıcılarında system yazıyor ama birkere baktığımda 3 taneydi vede birinin kullanıcısında oturum hesabım yazıyordu.Comodo malwarebyts superantipsyware ve emsisoft ile tarattım virüs bulunmadı sizce o keylogger midir ?

virustotale bi bakin

Hangi dosyayı taratayım hocam ?
  • quote:

quote:

quote:

virustotale bi bakin

Hangi dosyayı taratayım hocam ?

https://www.virustotal.com/

• Sistem dosyası virus değil fakat fazla RAM kullanıyorsa ve 3 taneyse sıkıntı vardır.Sistem Geri yükleme deneyebilirsiniz.ComboFix taratarak deneyebilirsiniz.

• Hocam bu linke hangi klasörü koyayım ?

R410 hocam yani virüs müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugiohcu -- 2 Şubat 2013; 13:38:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    15 yıl önce açıldı
    svchost.exe hatası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bu linke hangi klasörü koyayım ?

dosya dizine gidebiliyorsan siteden kontrol et bu kadar

• 1 kere çıktı şu kullanıcının adında oturumumun adı yazılı olan şimdi nasıl yapacağım ya

edit.Buldum tarattım virs totalde 0/45 dedi galiba virüssüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugiohcu -- 2 Şubat 2013; 13:49:27 >
  • quote:

quote:

dosya dizine gidebiliyorsan siteden kontrol et bu kadar

o zaman sorun yok demektir daha virus total veritabanina boyle bi dosya gelmemis

• Sağolun hocam fakat neden benim kullanıcı adım yazıyor vede dosya konumuna baktıımda onun bir üstünde djoin.exe diye bir şey var onu virüs totalde taratayım dedim taramadı 60 kb sizce neden ?
  • quote:

Sağolun hocam fakat neden benim kullanıcı adım yazıyor vede dosya konumuna baktıımda onun bir üstünde djoin.exe diye bir şey var onu virüs totalde taratayım dedim taramadı 60 kb sizce neden ?

exe lerle dll lerle fazla oynama pc de virus olduguna inaniyorsan virus programi kurmana bile gerek yok indir kaspersky rescue disk yazdir cd ye linux ortaminda isini hallet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 2 Şubat 2013; 14:03:52 >
  • Hocam o konularda biraz acemiyim peki sizin system32 dosyanızda dllhost.exe'nin üstünde djoin.exe diye bir şey var mı 60 kblik ?
  • quote:

Hayır üstadım virüs değil fakat bir sorun var.Sistem geri yükleme deneyerek bir çözüme kavuşabilirsin.

• virüs değilse boş edeyim .Keylogger filandır diye tırsıyordum.Top Eleven ücretsiz token için bablyonu indirmiştim tekliflerden pc açılırken kod penceresi açılyordu dllhost.exe 32 görev yöneticisinde benim adımla filandı programı kaldırdım ondan mı bilmiyorum.Fakat şimdi bazen dllhost.exe oturum adımla görev yöneticisinde oluyordu 3.sü.Virüs değilmiş teşekkürler.
  • quote:

virüs değilse boş edeyim .Keylogger filandır diye tırsıyordum.Top Eleven ücretsiz token için bablyonu indirmiştim tekliflerden pc açılırken kod penceresi açılyordu dllhost.exe 32 görev yöneticisinde benim adımla filandı programı kaldırdım ondan mı bilmiyorum.Fakat şimdi bazen dllhost.exe oturum adımla görev yöneticisinde oluyordu 3.sü.Virüs değilmiş teşekkürler.

Birde reklamlar sayesinde bilgisayara kurulan ve program aracılığı ile bilgisaarına giriş yapan toolbarları kurmasını engelle.Ben teşekkür ederim.

• Keylogger sanıyordum habire tırsıyordum ben virüssüz pcde virüs bulmak için o kadar saatimi mi harcamışım.
  • Arkadaşlar şimdi farkettim prefetch dosyasında dllhost.exe pf türü dosyalar var onlar sizde de var mı ?
  • uppa uppa
  • Arkadaşlar şimdi farkettim prefetch dosyasında dllhost.exe pf türü dosyalar var onlar sizde de var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.