bu iki formatlı iki dosyayı nasıl birleştirebilirim acaba???
bilen yok mı???
şöylemi demek istedin yoksaben mi anlayamdım;
çalışan exe ye dll eklemek,yani dll ile birlikte çalışmak ?
ewt aynen onu kastediorum var di mi böle bişey ???
tabiki var bi exenin çalışması için bi dll yi muhtaç kılabilirsin . yapılabilir bişey ama nasıl birleştireceğin uzmanlık konusu..
İki dosyayı niye birleştirmek istiyorsun bir anlam veremedim. Lakin iki veya daha fazla dosyayı bir dosya yapmak için install programlarını kullanabilirsin. Setubu silent olarak ayarlayıp çıkarma işlemini sonunda otamatik çalışması için ayarlayabilirsin.... Çıkan dosyaların gözükmemesini istiyorsanda dosyaların çıkacağı dizin olarak temp klasörünü belirtebilirsin...
Umarım anlatmak istediğini yanlış anlamamıştırım. Ana konuya gelirsek ise bunu yapmak için o programların yazıldığı dili bilip bunları editleyerek birleştirmendir.... Bu işte o programı baştan yazmak kadar zor olasa gerek. Bunları editleye bileceğin programlar da biliyorum ama ufak bir yanlışta program çalışmayacaktır. İlk verdiğim öneriyi yapmanı tavsiye ederim.....
blue_life'a ek olarak: usb den calismasi icin hazirlanan programlar var, cogunlukla tek .exe halindeler. Aslen paketin tamami tek dosyaya toparlanip .exe yapilmis. Winrar'lada yapilabilsede tabi o programlar daha da yetenekledir.
Bu sekilde hazirlanan bircok program var, winrar, babylon gibi. hepside tek .exe halinde, usb ne koyuyorsun heryerde cift tiklayip calistiriyorsun. Biraz google da ararsan gerekli siteleri ve aciklamalari bulur, programlardan birini indirerek nasil hazirlandiklarina dair fikir sahibi olabilirsin.